Lifestyle,  Yleinen

Syys viikonloppuja

Kello on nyt kuusi aamulla. Istun aamupalapöydässä ja naputtelen tässä samalla teille kuulumisia ennen töihin lähtöä. Tänne ei oikeastaan kuuulu mitään sen kummempia, kuin töitä ja koulujuttuja. Niin ja jääkiekkoa, lapsia, lenkkeilyä ja sitä perusarkea. Oikeastaan ihan kivoja juttuja, vaikkakin välillä työpäivät ovat venyneet jopa 15h mittaisiksi ja näin ollen mehut on olleet tästä naisesta aika lopussa. Mutta viikon päästä alkaisi loma-sitä odotellessa.

Eilisen vapaapäivän keskitin kokonaan koulujutuille. Vähän tylsää, olisin niin mieluusti vaikka ulkoillut taikka treenannut, mutta oli pakko tehdä alta pois kurssi mitä olen pitkittänyt ja pitkittänyt, nimittäin Kemia. Aihe mikä ei vaan jaksaisi innostaa sitten millään. Vaikkakin tärkeä aihe ja paljon hyödyllistä tietoa, mutta silti-plaah.

Tekisin huomattavasti mieluummin, jotain luovaa jos saisin valita. Nyt ei saanut, joten päivä meni kurssin parissa ja sain sen lähes valmiiksi, enää pari pientä kohtaa viimeisteltävä vain, ja sitten se olsi siinä.

Nyt tosiaan on kiirehdittävä töihin, joten palaan huomenna uusin jutuin.

Eli huomenta vaan, ja kivaa halloween viikonloppua kaikille !!

4 Comments

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *