Fashion,  Lifestyle,  Yleinen

Ajatuksia uudesta vuodesta ja aluista.

Uusi vuosi uusin aloituksin ja ajatuksin.

Uusi vuosi tuo monesti kipinän tehdä asioita uudella tavalla. Moni suunnittelekin aloittavansa uuden harrastuksen tai elämäntaparemontin. Terveellisemmän elämän tai suunnitelmissa voi olla vaikka uusi työ tai koulutus. Halu nähdä ystäviään ja rakkaitaan hieman enemmän, lukea sekä reissata, yksinkertaisesti uudistua ja tehdä asioita, jotka tuottavat mielihyvää.

Myös minun uusi vuosi, – ja vuosikymmen alkoi uudistuksella. Sillä päätin siirtää blogini vihdoin WordPressin puolelle. Ajatukseni oli alkuun siirtää vanha bloggerin alustalla ollut blogini kokonaisuudessaan tänne, mutta yrityksistä huolimatta se ei onnistunut. Blogger oli temppuillut minulla jo hyvän aikaa, eikä enää antanut ladata kuvia ja ikuinen taistelu asian kanssa sai muiden kiireiden lomassa bloggausinnon, hmm sanottaisiinko hieman hiipumaan.

Mutta nyt minulla on pitkästä aikaa taas palo tehdä tätä hommaa, vaikka minua onkin varoitettu, että te lukijat ette välttämättä lähde uudelle sivustolle seuraamaan, koska tänne ei enää pääse suoraan vanhasta blogistani vaan uusi osoite täytyy ottaa ja päivittää entisen tilalle.

Voi toki olla, että kirjoitan näitä juttuja jatkossa vain itselleni.

Mutta jatkan kirjoittamista silti. Haluan saada ääneni kuluviin monella eri tavalla, olla rohkeampi ja enemmän läsnä. Silti uskon vakaasti, että ainakin osa teistä tulee jatkamaan blogimatkaa kanssani.

Uudet alut ovat joskus hyvästä. Ihmiset muuttuvat ja kasvavat, samoin ajatukset, ei täysin mutta osittain. Otankin tämän puhtaalta pöydältä lähtemisen omanlaisena haasteena ja matkana. Vielä minulla on paljon opittavaa ihan tämän uuden alustankin kanssa, muokattavia juttuja jne. mutta olen innoissani, uskon että tämä on uuden alku.

Toki tälle vuodelle on tulossa paljon muitakin asioita, kuopus pääsee ripille, juniorin jääkiekossa tulee varmasti tulemaan jonkinlaisia muutoksia, itse valmistun uuteen ammattiin, vauvoja, ero (ei minun) ja paljon paljon muuta. Mutta otetaan asia kerrallaan, joten Tervetuloa uudelle vuosikymmenelle kanssani, toivon että unelmanne toteutuvat <3

26 Comments

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *