Fashion,  Lifestyle,  Yleinen

Coruu silikonikorut & arvonta!

Yhteistyö korut saatu

Heips ja aurinkoista tiistaita kaikille! Mulle tuli yllättävä vapaa tälle päivälle, kun aamulla heräsin vuotavaan nenään ja kutinaan kurkussa, ja meillä ei suositella silloin lainkaan töihin menoa, jos on jotain flunssaoireita, joten käytän tilaisuuden hyväksi ja ajattelin vinkata teille yhdestä suomalaisesta pienyrityksestä, joka valmistaa persoonallisia koruja arkeen sekä juhlaan.

Kyseessä on yrittäjien Maarit Fellmanin sekä Sari jokisen vuonna 2015 perustama Coruu brändi, joka tekee aivan uskomattoman keveitä koruja silikonista.

Upeat silikonikorut on valmistettu kevyestä silikonista. Korvakorut painavat vain pari grammaa, eikä ne tunnu korvissa lainkaan. Silikonimateriaali on allergiavapaa, korvakorujen koukut ovat hopeoidut ja 100% nikkelivapaat. Coruu Silikonikorut on suunniteltu ja valmistettu kokonaan Suomessa – tehty suomalaisella naistyövoimalla.

Olin iloinen, kun minuun otettiin yhteyttä heiltä ja sain valita Coruu mallistosta mieleiset korut.

Koska rakastan erityisesti korvakoruja ja vaihtelen niitä päivittäin, päädyin valitsemaan kauniit siivet korvikset, jotka ovat höyhenen kevyet ja sopivat niin moneen tyyliin.

Koska elämässä pitää olla aina myös leikkisyyttä valitsin kahdet Muumi-sarjan korvikset, jotka ovat mielestäni supersuloiset! Valkoiset Primadonnan hevonen-korvikset ovat jotain todella kaunista, en usko että nämä kuvat voivat tuoda sen kauneuden täysin esille, mutta ne ovat <3

Toiset olivat Mymmeli-korvikset, “Mymmeli on ystävällinen ja avulias. Hän unelmoi elämänsä rakkauden löytämisestä. Mymmeli ihastuu usein ja haaveilee erityisesti poliiseista.”

Tykkään Mymmelistä ja hänen miesmaustaan?

Mikäli sinua ihastuttaa Muumit koruina tai nämä muut kauniit Design korut, klikkaa itsesi Coruun sivuille, tsekkaa valikoima ja jätä tän postauksen perään kommenttia mikä koru miellytti sinua eniten, sillä yksi voittaa valitsemansa korun!

Ota myös talteen koodi SOULIINA20, jolla saat -20% tilauksestasi.

Koodi ja arvonta on voimassa maaliskuun loppuun asti.

Aurinkoista viikkoa kaikille ja arpaonnea <3

18 Comments

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *