Lifestyle,  Yleinen

Flunssainen emäntä ja kiva uusi kahvila

Viime viikonloppuna tähän meidän lähellemme avattiin uusi ihana kahvila. Sellainen, joka ei ole liian siloiteltu, vaan jossa tulee ensimmäisenä mieleen kesämökki tai se pieni mummonmökki, jonka pihamaalta löytyy niin vanhat huonekalut, kuin pelargoniat sinkkivadissa.

Tällä alueella ei ole ollut minkäänlaista kahvilatoimintaa ja täytyy sanoa, että sitä on todellakin kaivattu. Nyt vain täytyy toivoa, että ihmiset löytävät ja ottavat tämän omakseen, jotta toiminta jatkuisi jatkossakin.

Avajaisviikonloppu näytti ainakin todella hyvälle, sillä sunnuntaina kun menimme siskoni kanssa käymään täällä Kahvila Aijussa, niin jonot kassalle jatkuivat niin pitkälle, että emme malttaneet jäädä jonottamaan ja porukkaa tuli jatkuvalla syötöllä lisää. Tässä paikassa iso plussa on sen mielettömän kaunis puistoalue ja vaikka kahvilan terassi on kohtuullisen kokoinen ei kaikille tietenkään silloin riittänyt istumapaikkoja, mutta jengi levittäytyi nurmikolle istuskelemaan ja nauttimaan herkuista. Tunnelma oli aivan ihana.

Tiistaina treffasin sitten ystäväni ja otettiin uusi yritys tutustua kahvilan herkuihinkin. Täytyy sanoa, että palvelu oli erittäin hyvää samoin porkkanakakku, jota minä söin ja suklaakakku, jota Gunin nautti.

Olimme nimittäin menty kahvilaan jo kymmenen minuuttia ennen kuin sen piti aueta, huomasin vasta sitten kun oltiin jo tilausta tekemässä! Mutta tilauksemme otettiin silti vastaan ja ne tuotiin vielä terassille sitten perässä. Kahvila alkoi täyttyä pikkuhiljaa, jopa silloin kymmenen aikaa päivällä, joka oli ihana huomata. Toivottavasti suunta jatkuu samanlaisena. Käykää ihmeessä tutustumassa, jos suinkin liikutte täällä päin.

Niin ja sitten siitä flunssasta, en ymmärrä minkä ihmeen kesäflunssan olen imuroinut itseeni. Sunnuntaina alkoi päätä särkeä ja sitä onkin jatkunut tähän asti ja sitten kun alkoi vapaapäivät tiistai ja keskiviikko, niin olen maannut sohvanpohjalla, keuhkoja yskien pihalle. Naama on niin täynnä eritettä, ettei mitään rajaa, poskiin ei tarvitse laittaa mitään täytettä, luonto on hoitanut sen ihan itse. Kurkkukin tuntuu siltä, että joku olisi raastinraudalla pyyhkäissyt pari kertaa ees taas, joten voitte kuvitella miltä tuntuu yksiä sen jälkeen 😀 Mutta eihän tälle minkään mahda, kyllä se ajallaan loppuu, nautitaan kesästä nuhanenästä huolimatta.

Aurinkoista loppuviikkoa teille jokaiselle <3

2 Comments

 • Outi

  Minulle iski päälle allergiat oikein urakalla, luulin jo, että olisin ilman nenän vuotoa tänä vuonna selvinnyt. Onneksi tämä minun vaiva on aika lievä ja pysyy suht hyvin aisoissa lääkkeillä.
  Pikaista paranemista sinulle <3

  • Souliina

   Tänä vuonna on ilmeisesti ollut aika hurjasti tuota siitepölyä ilmassa, ja aiheuttanut voimakkaita allergiaoireita. Ikävä vaiva kyllä tuokin, sillä se kestää niin tuhottoman pitkän ajan.
   Tsemppiä sinne ja hyvä, että lääkkeistä on kuitenkin jonkin verran apua <3

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *