Beauty,  Lifestyle,  Yleinen

INSIDE OUT Touch- terapia

Sain muutama viikko sitten kutsun tulla kokeilemaan maahantuojan tiloihin uudenlaista pHformulan INSIDE OUT Touch-terapiahoitoa, jonka on kehittänyt Lone Sorensen, kasvorefleksologian pioneeri sekä terapeutti maailman suurimman vyöhyketerapiakoulun takana.

pHformulan uudet Touch-terapiat ovat syvästi rentouttavia kokonaisvaltaisia hoitoja, jotka keskittyvät kasvojen tiettyihin painepisteisiin stimuloiden kehon omaa paranemisprosessia. Terapiat ovat kohdistettu hoitamaan tiettyjä ihon häiriötiloja yhdessä iho pinnoitushoitojen kanssa.

Heti alkuun täytyy sanoa kiitos, mahdollisuudesta päästä kokeilemaan tätä hoitoa, sillä se ei olisi oikeastaan voinut tulla enää parempaan aikaan. Kuten tiedätte vuoteni ja varsinkin loppukesä on ollut itselläni hyvin raskas ja se kaikki kyllä näkyy myös ihossa valitettavasti ja sitä paitsi edellisestä kasvohoidosta taitaa olla jo aikaa 8-9kk, eli aika uuteen käyntiin siltäkin osin oli enemmän kuin ajankohtainen.

Sovin pHformulan kouluttajan Veeran kanssa treffit kasvohoitoon iltapäiväksi sen jälkeen, kun olin ensin viettänyt oman Veerani kanssa päivän astmasairaalan käytäviä mittaillen. Tiesin, että kasvohoito tällaisen päivän jälkeen olisi täydellistä 🙂

Ihoanalyysi

Veera teki minulle ensin kartoituksen ihoni kunnosta ja hoidon tarpeesta, juteltiin ihonhoitotottumuksistani ja kerroin suoraan, että vietän kesän lähes kokonaan ulkona, olen aina viettänyt ja olen varma, että ne vauriot näkyvät myös ihossani. Kerroin myös haastavasta vuodesta ja stressistä, joka on myös eittämättä jättänyt jälkensä. Tämän jälkeen päästiin pintaa syvemmälle Skinscan analyysilaitteella, joita löytyy myös jo useammasta hoitolasta.

Skinscan on siis ihon analysaattori, jolla pystytään tunnistamaan ihon muutokset ja häiriöt pintaa syvemmältä, kuten juonteet ja rypyt, kosteustasot, herkkyys, pigmentaatiot, muutokset ihon tekstuurissa jne. Ja näin ollen myös löytämään sopiva hoitomuoto juuri sinulle.

pHformula e.x.f.o

Minun ihoni raportti oli juuri sitä mitä odotinkin. Ihossa näkyi selvästi stressi sekä kesän ja auringon haittavaikutukset (mm. kuivuus, karheus, pigmenttimuutokset, ihometabolia eli ns. soluaktiivisuus).  Tämän perusteella hoidon ensisijaiseksi tavoitteeksi asetettiin ihon kokonaisvaltaisen vahvistamisen ja palauttamisen normaalille tasolle INSIDE OUT Terapialla sekä C.R. -hoidolla eli pääasiassa metabolian tehostamisen ja kosteustason nostamisen. Kun nämä asiat ovat kunnossa, voidaan keskittyä sitten esim niihin pigmenttimuutoksiin ja ikääntymisen merkkeihin.

Minulle tehtiin 90 minuutin hoitokokonaisuus, jossa oli INSIDE OUT Touch-terapia, C: R: PINNOITUSHOITO, V.I.T.A.C RADIANCE RELEASE sekä S.O.S. PEEL-OFF MASK. Tällaisen hoidon hinta liikkuun n 130 € paikkeilla riippuen hoitolasta.

Kasvohoito

INSIDE OUT TOUCH “Kasvohieronta, jolla on korjaavia ja palauttavia voimia”

INSIDE OUT hoidoista Veera valitsi minulle Ageing & Dryness -hoidon, joka keskittyy verenkiertoon, hormonaaliseen- ja immuunijärjestelmän epätasapainoon (kiihtynyt ikääntymisprosessi, stressaantunut iho, ihon samea ulkonäkö). Hoidossa käytettiin P:U:R:E- ruusunmarjaöljyä, joka parantaa entisestään hoidon vaikutuksia, sillä se tarjoaa lisäetuja, kuten ihon ravitsemista ja elvyttämistä.

Täytyy sanoa, että INSIDE OUT Touch -terapia on pala taivasta. Hoito on hyvin rentouttava ja kokonaisvaltainen. Täydellinen kasvohieronta, joka ei kuitenkaan ole perus sivelyhieronta, vaan se pureutuu vyöhyketerapeuttisesti paljon syvemmälle. Kun Veera paineli kasvojeni akupisteitä ja huomasin, että kasvoillani kipeimmät kohdat olivat juuri poskien -korvien välimaastossa, eli on tainnut tulla purtua hampaita yhteen muutaman kerran tiukemmin viime aikoina, muuta se kertoo myös muusta kuin hampaiden kiristelystä, se kertoi myös ihoni ja kehoni häiriötiloista. Mutta siis aihe itsessään on mielestäni hyvin mielenkiintoinen, mutta niin laaja, että sitä on vaikea perata tässä kohdin täysin auki, joten kerron ennemminkin miltä hoito minusta tuntui.

Kuten sanottu, se oli rentouttava ja ehdottomasti paras missä olen tähän mennessä ollut. Ja voin kertoa, että olen ollut useammassa. Teidän täytyy kokeilla se itse näitä pHformulan hoitoja, niitä ei ole suotta kehuttu.

Oli myös jännä huomata, että kyseisen hieronnan aikana tuntui, kun näkisi värejä ja koin olevani luonnossa. Kuulostaa varmasti hassulta, mutta uskon, että totaali rentoutus ja aku-/vyöhyketerapia pisteiden stimulointi tuo aistit hereille ihan toisella tavalla.

Terapia-hoidon jälkeen siirryimme C.R-pinnoitushoidon pariin.

Herkälle, punoittavalle ja reagoivalle iholle tarkoitettu pinnoitushoito vahvistaa ihon toimintakykyä ja hillitsee ihon ärsytysreaktioita. Hoidolla on loistavia antimikrobisia vaikutuksia, joka auttaa esimerkiksi rosacean (ruusufinniin) tai tulehtuneen ja epäpuhtaan ihon hoidossa. Ehkäisee punoitusta ja lehahtelua, parantaa ihon luonnollista suojamekanismia. Hoito myös pehmentää ja kaunistaa ihon.

C.R Pinnoitushoidossa puhdistetaan ensin kasvot ja kasvoille levitettiin geelimäinen neste viuhkasivelimellä jonka annettiin vaikuttaa 15 minuutin ajan. Veera kertoi, että aine voi aiheuttaa kihelmöintiä iholla, mutta ei se ei saisi olla voimakasta. Asteikolla 1-10 oma tuntemukseni oli voimakkaimmillaan max 4. Tämäkin tunne häipyi todella nopeasti. Tämän jälkeen kasvot puhdistettiin ja neutralisoitiin, jonka jälkeen Veera sekoitti puhdasta C-vitamiinijauhetta syväkosteuttavaan ja uudistavaan nestepohjaan, joka jälleen levitettiin kasvoille viuhkasiveltimellä ja annettiin jäädä kasvoille.

Vielä pisteeksi I:n päälle oli vuorossa S:O:S peel-off rauhoittava ja kosteuttava naamio, joka sisältää luonnon karpalouutetta ja vahvistaa ihon suojarakennetta. Tuon herkullisen näköisen ja tuoksuisen naamion, mikä näkyy näissä kuvissakin, annetaan vaikuttaa 15 minuutin ajan, jonka jälkeen se nostetaan kokonaisena pois kasvoilta. Sen viilentävä vaikutus on kyllä ihan omiaan pinnoitushoidon päätteeksi.

pHformula tuotteet
pHformula

Kun vihdoin nousin hoitopediltä pois ja sain peilin käteeni, oli muutos aivan uskomaton. En tiedä kumpi loisti siinä vaiheessa kirkkaammin kasvoni vai silmäni, olin niin onnellinen ja taisin sen mainitakin muutamaan otteeseen 🙂 Ihoni oli niin paljon kirkkaampi ja sameus tiessään. Naurettiin Veeran kanssa, että kasvoilta lähti vähintään kolme kerrosta pois kaikkea sitä mitä ei kaivata! Hän mainitsi myös, että iho voi muutaman päivän päästä hieman hilseillä pinnoitushoidon jäljiltä, mutta mitään häiritsevää ja sen suurempaa kiristelyä tai hilseilyä en havainnut. Ja nyt kaksi viikkoa hoidon jälkeen iho tuntuu ja näyttää hyvältä ja niin se mielikin <3

Sain myös mukaani kotihoitotuotteista seuraavat, joilla jatkaa ihon ylläpitohoitoa.

pHformula A.C.T.I.V.E Formula: Aktiiviseerumi iltakäyttöön. Normalisoi kaikkia ihon häiriötiloja ja ylläpitää ihon kokonaisvaltaista kuntoa. Stimuloi kollageeninsynteesiä, kuorii kevyesti, säätelee pigmentin muodostumista, vahvistaa ihon luonnollista suojausmekanismia.

pHformula E:X.F.O Cleanse: Kevyesti kuoriva puhdistusgeeli. Hellävarainen, saippuaton puhdistusgeeli kaikille ihotyypeille. Poistaa perusteellisesti epäpuhtaudet häiritsemättä ihon luonnollista kosteustasapainoa, jättäen ihon raikkaaksi ja puhtaaksi. Hellävarainen tulehdusta rauhoittava puhdistus. Vahvistaa ihon luonnollisia suojausominaisuuksia. Poistaa tehokkaasti meikin ja epäpuhtaudet

pHformula Vita B3 cream: Koostumukseltaan kevyt B3-vitamiinivoide, aamuun ja iltaan. Parantaa ihon elastisuutta sekä suojausominaisuuksia. Auttaa poistamaan ihon värivirheitä ja elvyttää ihon terveen sävyn ja rakenteen.

Minusta tuntuu, että minulla olisi kerrottavaa tästä vielä ja vaikka kuinka, ja mietin tulikohan kaikki sanottua, mutta eiköhän pääpiirteet kuitenkin selviksi tullut, ehkä? Oletteko te muuten tutustuneet pHformulan hoitoihin tai tuotteisiin ja tykkäsittekö?

6 Comments

 • Outi

  Kylläpä tulikin hyvään saumaan tuo kasvohoito ja sinä todella sen ansaitsit! Ihanan hehkeältä näytät kuvassa! Muuten, tuo vaaleanpunainen kasvonaamio näyttää ihan syötävän hyvältä 🙂
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle <3

  • IR

   Siis AIVAN IHANAN kuuloinen! Näin viiden lapsen äitinä tuo kuulosti siltä, että huomenna tartun puhelimeen ja varaan ajan kyseiseen hoitoon ?. Josko tällekin nassulle saataisiin tehtyä taikoja!

   • Souliina

    IR, se oli tosiaankin ihan huippu täydellinen hoito, suosittelen lämmöllä <3 Netistä kannattaa tsekata lähialueen pHformulan kauneushoitolat.
    Kivaa viikonloppua sinulle <3

  • Souliina

   Kiitos Outi ja tosiaan ajankohta tämänlaiselle hemmottelulle ei oikeastaan olisi voinut olla parempi <3
   Ja se vaaleanpunainen (karpalo)naamio oli kyllä herkullisen näköinen ja se tuoksuikin aivan ihanalle!
   Oikein ihanaa syksyistä viikonloppua sinulle Outi <3

   • Elina

    Aivan mahtavalta kuulostaa ja näyttää tuo kasvohoito. 😍 Tuollaisessa iho analyysissä pitäisi itsekkin käydä, jotta tietäisi tämän hetken ihon kunnon ja löytäisi sille sopivat tuotteet.
    Ihanaa päivää sulle 😊

 • Maarit / Sopusointuja

  Että ihosi näyttää hyvältä!
  Olen käynyt itsekin samassa pinnoitushoidossa ja se kyllä teki ihmeitä. Niin ihanaa, että pääsit juuri nyt hoitoon, rankan kesän jälkeen – sekin on niin terapeuttista ja tärkeää aikaa itselle itse hoidon lisäksi.
  Huomasin että olet vaihtanut bannerikuvankin – on ihana! <3

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *