Lifestyle,  Yleinen

Juhannustunnelmia

Siinä sitä olisi sekalainen soppa kuvia meidän juhannuksestamme. Sekalainen oli myös juhlapoppoo, ja aivan ihana sellainen.

Me aloitimme juhannuksen juhlinnan perjantaina siskoni luota, niin kuin aika monena vuotena tätä ennenkin. Kokoonpano oli hieman muuttunut aiemmista vuosista, sillä siskoni on ehtinyt erota ja myös löytää uuden ihana kaverin rinnalleen, joka olikin nyt yhdessä frendiensä kanssa juhlahumussa mukana.

Kuvasaldo ekalta päivältä jäi aika laihaksi, muutamia kännykkä räpsyjä lukuun ottamatta, sillä en oikein tohtinut kuvata, vaan halusin vain tutustua näihin ihmisiin ja olla läsnä.

Kaikki oli aivan mahtavia tyyppejä ja päivä sekä ilta menikin hurjan nopeasti grillaten ja kiinnostavien keskustelujen merkeissä.

Tuntuu jotenkin ihanalta ja samalla haikealtakin, että lapset ovat jo niin isoja, että heidän juhannus suunnitelmansa alkavat olla jo jotain muuta, kuin meidän kanssamme hengailua, varsinkin siis Saken. Mutta niinhän sen kuuluu mennä, lapset kasvavat ja itsenäistyvät hurjasti.

Lauantaina sitten kurvailtiinkin maalle nauttimaan juhannuksesta sukulaisten kanssa. Sieltä sitä kuvasaldoa olikin sitten hieman enemmän 🙂 Mutta tämä paikka on vaan niin kaunis, että voisin kävellä koko päivän kamera kainalossa ja kuvata. Sieltä löytyy aina jotain kiinnostavaa ja kaunista ikuistettavaksi.

Grillailuksi se meni tämäkin päivä ja kalastamiseksi, vitsi kuinka ihana oli päästä pitkästä aikaa ongelle! Kalastettiin pihatien sillalta, jonka vesi näyttää aina hieman ruskealta, koska siinä on todella mutainen pohja, mutta ei kaloissa mitään vikaa ole, jos niitä vain olisi tullut. Saatiin ainoastaan pari pientä sinttiä, no ei me oikeastaan ihmeempiä odotettukaan, sillä aurinkoisena kesäpäivänä ei ole se otollisin aika kalastaa, mutta hauskaa se oli, joka tapauksessa.

Käytiin myös paijaamassa karitsat, vitsi kuinka reilusti ne ovat kasvaneet viime kerrasta. Pieni pässi poika oli kerrassaan veikeä, tunkee syliin väkisin ja häntä pitää rapsuttaa ja rapsuttaa, muuten hän pukkaa päällään, jos erehdyt lopettamaan hänen paijaamisensa.

Mulla oli muuten maalla päällä KappAhlin kaunis Vintage-sarjan mekko, joka on muuten ihanan vilpoisa ja kevyt. Olen aivan ihastunut tähän kukkamekkoon ja samoin tuohon mun hellehattuun, jonka ostin HM:ltä vitosella. Mun mies ei voin nauramatta katsoa tuota hattua, en ymmärrä miksi, mun mielestä se on varsin tyylikäs:)

Mutta siis tällainen pieni kooste meidän juhannuksestamme, toivottavasti teillä on ollut leppoisa ja rentouttavaa siellä ja hei upeaa aurinkoista viikkoa sinne!

5 Comments

 • Tuuli - Lumo Lifestyle

  Ihania juhannustunnelmia.

  Meillä juhannusseurana olivat ystävien 19- ja 17-vuotiaat pojat, jotka harmittelivat ettei tämä vuonna päästy anoppilaani maalle koska “siellä juhannus on ihan paras”. He ovat olleet siellä vauvasta asti miltei joka juhannus ja appivanhempani ovat miltei kuin isovanhemmat heille. Hyvin he kuitenkin parin tunnin cruisailukeikkaa lukuunottamatta viihtyivät kotipihallaan kanssamme.

 • Outi

  Ihana juhannuksen aika teilläkin on ollut! Sinulla on niin kauniita mekkoja ja hei, tuo hattu on just fantsu!
  Kaunista viikkoa sinulle Souliina <3

 • Päden paja

  Ihanat kuvat ja niin kivaa kesäfiilistä♥ Teillä on ollut hauska juhannus! Aurinkoista kesäpäivää♥

 • Tiia

  Niin ihania kuvia ja toi mekko on sulle täydellinen. <3 Kyllä Suomen luonto osaa olla kaunis.

  Ihanat te kakssoissiskot ja aina tunnistan kumpi on kumpi vaikka olettekin hurjan paljon saman näköisiä.

  Paljon halauksia ja jos en oo hehe viime viikolla jo viesteissä ja puhelussa sanonut, niin on kova ikävä!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *