Fashion,  Lifestyle,  Yleinen

KappAhlin trenssi ja rantamaisemia

Vitsi kuinka ihana ilma on tänään ollut, ehdottomasti tämän kevään lämpöisin päivä. Mittari näytti tänään parhaillaan 15.5 lämpöastetta, kyllä nyt tarkenee!

Tällaiset kelit suorastaan kutsuvat ulkoilemaan edes hetkeksi, koronasta huolimatta. Minä suuntasin taas tutulle rannalle pienelle happihyppelylle heti aamupäivästä ja vitsi miten paljon energiaa auringosta ja ulkoilusta voikin saada. Vaikka tällä kertaa en lähtenytkään lenkkipolulle, vaan ihan vain hetkeksi nauttimaan keväisestä säästä tuohon rantakiville.

Kuvan takki saatu KappAhlilta

Nautin tästä hetkestä, kun voi jo pakata talvivaatteet varastoon ja ottaa esille ne kevyemmät kuteet.

Sain tuossa jokin aika sitten tämän KappAhlin trenssin ja tänään se oli ensimmäistä kertaa päälläni, just sopiva kevään keleihin. Pidän mahdottomasti tekomokkanahan pehmeydestä, sekä kylmän roosan sävystä. Tämä takki on ihan täydellinen niin arkikäyttöön, kuin myös juhlavampaan menoon. Takissa on myös kiinteä vyö ja selässä rypytys, juuri sen vyön kodalla.

Kaivoin kaapista esille myös nuo valkoiset farkut. Osti ne viime kesänä yhdeltä Tallinna reissulta. Tykkäsin niiden lahkeiden rikkonaisuudesta ja epäsymmetrisyydestä ja siitä, että ne toimivat jopa tällaisella hukkapätkällä. Haluaisin löytää tälle vuodelle vielä toiset valkoiset housut, jotka olisivat hieman suorempaa mallia, eikä niin ihonmyötäiset kuin nämä. Nettikaupoista olen valikoimaa hieman vilkuillutkin ja muutaman ihan kivan vaihtoehdon bonganutkin, mutta housut ovat sellainen vaate, jota mieluummin kokeilisin, ennen kuin tilaisin niitä.

Niin ja sitten yksi pieni vinkki vielä, Converseja ei kannata sitten tunkea pesukoneeseen 90 pesuun, sillä ne ei lähde puhtaaksi joka tapauksessa, vaan pukkaavat olla osissa, kun otat ne ulos koneesta 😀

6 Comments

 • Tiia

  Toi trenssi on sulla niin ihana. Vitsi mikä sää ja maisemat. Tänään se lopulta tuli, kevät jee.

  Pus ja soitellaan pian????

 • Outi

  Todella klassisen kaunis trenssi. Sopii ihanasti sinulle <3 Voihan conssit minkä menivät tekemään 🙁
  Kyllä vaan on saanut energiaa näistä aurinkopäivistä. Tänäänkin olen viettänyt ulkona 4 tuntia.
  Kaunista iltaa sinulle <3

 • Elina

  Tuo on kyllä tosi kaunis trenssi ja kun näin tuon sinun päälläsi ihan livenä, ni pakko sanoa, että sopii sulle ihan täydellisesti ja niin ihanan värinenkin tuo on.
  Mukavaa loppuviikkoa sulle <3

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *