Yleinen

Kesä yhdessä yössä

Meinasin toivotella teille hyvää alkanutta viikkoa, sillä olen päivistä hieman sekaisin. On ollut kolme arkivapaata peräkkäin, maanantaista keskiviikkoon, joka sekoitti rytmin taas kerran. Ja vitsi mihin aikaan vapaat alkoivatkaan, sillä samaan aikanaan alkoi kesä, yhdessä yössä!

Maanantai-aamuna heräsin kukonlaulun aikaan, kun auringonsäteet itsepäisesti vaativat nousemaan ja nauttimaan uudesta päivästä. Keitin aamuteen ja siirryin parvekkeelle juomaan sitä, koira ja puput kannoillani. Aamutee venyi lopulta tuntien mittaiseksi, niin kuin jokaisena aamuna näinä kolmen vapaina ja sama kopla seurana.

Vaikka lämpötila kipusikin päivän mittaa reippaasti yli 20 asteen, en voinut vastustaa kiusausta napata neulepuikot ja langat käsiini ja neuloa välityönä yhden pipon. Se tuli muuten valmiiksi päivän aikana, ja illalla päättelin sen, nappaan siitä vielä kuvan teille myöhemmin. Hieman mies naureskeli, kun istuin biksuissa parvekkeella villapipoa neuloen, mutta hei sitten kun niitä tarvitsee, on myöhäistä neuloa.

Niin ja siis puikoilla on kaksi villaneulettakin joista toisesta puuttuu vielä hihat, ja toisesta vain toinen hiha. Ne valmistuisivat kyllä parissa päivässä, mutta nyt en vaan jaksa saada niitä valmiiksi, ne joutavat odottamaan vielä hetken valmistumista.

Haaveilen taas, sitä omasta pihasta, niin kuin joka vuosi tähän aikaan. Kuinka ihana olisikaan päästä istuttamaan kukkia ja katsomaan niiden kasvua. Touhuta koko päivä pihalla, ja istahtaa välissä puutarhatuoliin seuraamaan kesän kulkua. Haaveita pitää olla vaikka tietäisi, etteivät ne tule toteutumaa koskaan tai ihan heti ainakaan. Haaveilen myös pienestä punaisesta Porschesta! Luulen, että se oma piha toteutuu ennen punaista Porschea, mutta jatkan siltikin haaveilemista, kummastakin asiasta:)

Vaikkakaan sitä omaa pihaa ei vielä olekaan, on upea luonto ja lenkkipolut aivan vieressä, joita on kulutettu normaalia ahkerammin viime aikoina, kiitos koiran. Ollaan myös eksytty uusille poluille ja löydetty ihania metsäpolkuja ja kukkaniittyjä. Käyty kiertämässä Helsinkiä kamera kourassa ja etsitty ja testattu jokainen järvi, lampi ja merenranta, joka vastaan on tullut. Lähinnä siis koiran toimesta. Grillattu ja syöty kesän ekat jäätelöt ulkona. On tuntunut ihan kesältä ja siltä, että olen herännyt jostain horroksesta taas pikkuhiljaa elämään.

2 Comments

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *