Lifestyle,  Yleinen

Kesäsandaaleja sekä linnunpoikasia.

Heissan! Tämä postaus on aika lailla jatkoa edelliseen, flunssapäivityksen osalta. Eli ei täällä edelleenkään mitään kummempia kuulu, olen ollut saikulla jo kohta kaksi viikkoa, kun ei tahtonut flunssa millään helpottaa. Jouduin käymään pienen väännön terveydenhuollon kanssa, jotta pääsin vihdoin lääkärin luokse näytille. Ylähengitysteissä se vika oli, mikä nyt ei varsinaisesti ketään yllättänyt, ääni kun on ollut kateissa pari viikkoa ja hengittäminen ollut työlästä. Minulta otettiin varmuuden vuoksi koronatesti nro 3 ja negaa sekin, hyvä niin.

Maanantaina toivottavasti pääsen jo töihin, olen oikeasti kaivannut sitä jo paljon. Meillä mieskin palasi jo toimistolle ja Verbu kouluun ja Sakella alkoi treenit pienryhmissä.

Tuntuu jollain tavalla ihan mielettömän hyvältä, kun arki alkaa pikkuhiljaa palata osittain normaaliin uomiinsa. Toki korona on elämässämme läsnä monella tapaa, mutta se, että pääsee tekemään kuitenkin pienin askelin asioita, joita teki ennen koronaa, saa mielen kirkkaammaksi taas.

Käytiin eilen kävelemässä ja syömässä kesän ekat jätskikioski jäätelöt miehen kanssa rannalla, ja vitsi miten ihana lintupoikueen me näimme! En ole ihan varma mikä lintu on kyseessä, veikkaisin itse silkkiuikkua, mutta en ole tosiaan varma.

Ihan mielettömän suloisia he olivat ja laskujeni mukaan niitä oli 11! Pystytettiin kauempana heistä, jottei häirittäisi poikuetta, onneksi ässä pokkarikamerassa on kohtuullinen zoomi ja näin pääsin aika läheltä ottamaan kuvan pienokaisista.

Oli ihana seurata kuinka emo ohjasi pienokaiset veteen pienen lepohetken jälkeen. Ne kelluivat kuin korkit ja välillä yrittivät kovin sukeltaa, mutta pongahtivat samantein takaisin pintaan 🙂 Hurmaavia kyllä.

Niin ja vielä niistä sandaaleista, niistä mun piti teille vinkata. H&M:n nettikaupassa on tällä hetkellä paljon kesäuutuuksia, joita ei tule liikkeisiin myyntiin. Itse ostin pari mekkoa ja sandaalit. Mekoista juttua myöhemmin, mutta jos kiinnosta katsoa niin kengät löytyvät myös mun tubekanavalta, jota ajattelin viritellä nyt kevään aikana hereille.

Mulla on itse asiassa koulutyö, johon tarvitaan videomatskua, ja ajattelin että nyt olisi hyvä hetki tarttua härkää sarvista, ja tehdä jotain tuon uinuvan kanavan suhteen.

Tää sandaali video, ei todellakaan ole mikään ihmeellinen, mulla ei ollut tarkoitus millään tavalla, edes tehdä tätä tubeen, vaan ainoastaan instaan ja siitäkin vaan loppuosan, mutta koska harjoittelin kännykällä kuvaamista ja editoimista, niin päätin tupsauttaa sen kanavalle, joten siel se raakile nyt on.

5 Comments

 • Outi

  Hyvä, että pääsit lääkäriin. Nuo tulehdukset kun ei aina ilman lääkkeitä lähde pois.
  Oi miten kävi hymyilyttämään nuo linnunpoikaset <3
  Kivoja sandaaleja olet tilaillut, sinulle sopii tuollaiset kiilakantaiset kengät kyllä todella hyvin.
  Ihanaa viikonloppua <3

 • Tiia Koivusalo

  Ihania kenkiä ja mun ystävää myöten haluttaisiin nuo kiilakorkosandaalit.<3 Upeita kuvia muutenkin, kaikkea ihanaa. <3

  Täällä ei vielä palattu normaaliin arkeen, mutta ajatuskin siitä saa jo toivon liekin palamaan.

  Oikein ihanaa ja aurinkoista viikonloppua rakas kamusein. <3

 • Maikku

  Kiitos sandaalivinkistä sillä pitäiskin parit uudet ostaa. Ihanat noi linnut ♥ Toivottavasti oot jo parantumaan päin, sairastaminen on niin tylsää.

 • Life with Satu

  Hyvä että pääsit lääkäriin!
  Ihanat nuo sandaalit, itsekin tein ieniä bongauksia H&M:n verkon puolelta, siellä on kyllä kaikkea kivaa tällä hetkellä ja ku kauppaan ei pääse niin verkosta on hyvä katsella.

 • Maarit / Sopusointuja

  Voi itku, että olet ollut flunssassa – onneksi testi ainakin oli nega! Mullakin on ollut jo pari kuukautta kumman vetämätön olo, nenä tippuu välillä vähän ja välillä olen ihan tukossa, muttei mitään muuta. Allerginenkaan en ole – ainakaan ollut, mutta nyt aloin syömään histamiinia varoiksi.
  Kävin just katsomassa HM:n sivuja ja siellä on tosiaan paljon sellaista mikä ei tule kauppoihin. Kivoja kaftaanejakin, mutta sitten rupesin miettimään että missä tarvitsen niitä ja toisaalta voisin hyvin ommella itse, koska malli on niin yksinkertainen 🙂
  Ihania sandaaleja olet löytänyt – parasta on noi niiden värit!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *