Lifestyle,  Sisustus,  Yleinen

Kevään sisustusinspiraatiota

On taas se aika vuodesta, kun pikkuhiljaa auringonvalo lisääntyy ja sisustusinspiraatio herää. Kotona tekee mieli tehdä suursiivous ja laittaa kaikki itselleen tarpeeton tavara kiertoon. Olen jo pikkuhiljaa aloittanut urakkaa ja todennut, että pojan huone tarvitsee ensimmäiseksi uudet maalit seinään, samalla toki voisi maalata katonkin, kun kerran urakkaan ryhtyy. Se mihin sävyyn päädytään jää vielä nähtäväksi, mutta tällainen vaalea hiekka voisi olla aika kiva.

Rottinki Sängynpääty

Minua on viime aikoina kiehtonut kovin luonnonläheiset värit, sävyt kuin myös materiaalit, kuten varmasti näistä kuvista huomaa. Ne luovat hyvin rauhallisen, kotoisan ja viihtyisän tunnelman. Ihastuin ihan valtavasti tähän sängynpäätyyn, jonka näin Elloksen sivuilla. En tosin löytänyt sitä sieltä myynnistä, on ilmeisesti vain rekvisiittaa. No täytyy jatkaa etsintää. Myös tuo tuoli on vaan mahdottoman kaunis.

Bohemian home

Makuuhuoneista haluan ehdottomasti kaiken turhan nyt pois ja tehdä niistä mahdollisimman rauhalliset ja levolliset huoneet, jossa oikeasti mieli rauhoittuu.

Olen miettinyt, että pitäisiköhän seuraavaksi suosiolla satsata kunnon pellavaisiin petivaatteisiin. Toki ne ovat hintavampia, mutta moni on kehunut, ettei niitä enää vaihtaisi pois, kun on kerran sellaiset hankkinut.

Skandinaavinen sisustus

Beiget verhot ja tuo hieman boheemi punertava matto on myös pyörinyt mielessä. Tällä hetkellä tuo matto olisi ihan kohtuu hinnoissa alennuksen kanssa, joten saattaa olla, että se päätyy vielä meidän keittiöömme.

Viherkasvit ovat tällä hetkellä mun heikkous ja ostan niitä säännöllisesti lisää, tai pyydän äitiäni ottamaan omista kukista pistokkaita ja tuomaan niitä, sillä ne ovat aika helppo tapa lisätä viihtyvyyttä sisustukseen. Meillä ne täytyy tosin nostaa johonkin hieman korkeammalle, kiitos kahden vallattoman pupun, jotka rakastavat viherkasveja vähintään yhtä paljon kuin minä!

Pellavaverhot

Olen vaihtamassa keittiöön pyöreää ruokapöytää pitkä harkinnan tuloksena. Tämänhetkinen ruokapöytä on toki aivan hyvä, mutta kaipaan nyt hieman pehmeämpiä muotoja. Uusi pöytä tulee tyttäreltäni meille ja tämänhetkinen lähtee kiertoon. Samalla mietin uusia ruokapöydän tuoleja, ja tässä olisi nyt kaksi sellaista, joita olen ihaillut jo pidemmän aikaa. Tuo Elloksen rottinkinen Aruba-tuoli on jotain niin ihanaa, mutta mietin vain, onko se kuinka hyvä istua loppupelissä. Onko kenelläkään kokemuksia?

Myös kevyemmät kattolamput olisivat ihanat ja siinä olisi kaksi kaunista vaihtoehtoa.

Ellos sänky

Myös tämä sängynpääty olisi aivan mielettömän kaunis! Täytyy laittaa etsintään nyt oikein tosissaan joku kiva rottinkinen sängynpääty, tai sitten laitan vain katosta tulemaan kevyet verhot sängyn yli, sekin voi toimia kivasti.

Tälläisiä inspiraatioita ja ajatuksia tällä kertaa. Kaikki kuvat on poimittu Elloksen sivuilta. Oikein kivaa perjantaita teille kaikille <3

10 Comments

 • Henna

  Tuo viimeinen sängynpääty on kyllä upea! Täällä kans sama fiilis, joka vuosi tähän aikaan vuodesta sitä alkaa panostaa kotiin ihan eri tavalla 🙂

 • Mira / Blinger shimmer -blogi

  Itselläkin kieltämättä tekisi mieli sisutukseen panostaa aina keväisin varsinkin enemmän – olohuone olisi se seuraava missio. Sinne melkein pitää ensin hankkia sohva ja sitten lähteä katsomaan mitä muuta sen ympärille tarvitsee vielä hankkia 😀

 • Tuija

  Finlaysonin Jesus- pellavalakanoista kirjoitin juuri vähän aikaa sitten. Ne ovat unelmat! Kauniita kuvia olet valikoinut postaukseesi. Terveisin Tuija

 • Outi

  Minäkin olen harkinnut pyöreää ruokapöytää ja monta ihanaa onkin jo tullut vastaan. Pitää vaan vähän vielä psyykata itseäni luopumaan tuosta nykyisestä ihanan isosta ruokapöydästä 🙂
  Ihanaa viikonloppua sinulle Pauliina <3

 • Minna

  Aivan mahtavia sisustuksia ja nämä värit kyllä kolahti minulle myös:) Pellava on ehdottomasti kaiken hintansa väärti. Meillä on sellaiset pussilakanat ja jestas, mies ei enää suostu muissa nukkumaan. Kiireellä pesen ne viikonloppuna ja kuivausrummussa ne kuivatan ja laitan illalla sänkyyn. Muut kuulemma kahisee ja koska olen levoton nukkuja, niin ymmärrän häntä hyvin. Ovat pehmoiset ja lämpimät ja kesällä viileät.
  Rottinkisesta tuolista on vaan jäänyt korituolimuistot, että aina oli reisissä juovat ja en tykännyt, että olisi ollut mukava istua.

 • Maikku

  Boho tyyli on ilo silmälle ♥ Mä haaveilen kans pyöreästä ja valkoisesta keittiön pöydästä mutta meidän keittiöön ei mahdu kuin suorakaiteen muotoinen. Tylsää.

  Ihanaa viikkistä ♥

 • Elina

  Ihana postaus! Upeita sisustus juttuja paljon, näistä saan hyviä ideoita nyt kun kodissa useampikin huone kaipaa päivitystä 🙂
  Ihanaa päivää sinulle Souliina <3

 • Maarit / Sopusointuja

  Kauniita värejä ja ihania juttuja muutenkin. Mua on jo pitkään lämmittänyt maanläheiset sävyt, niihin ei taida kyllästyäkään niin helposti. Ehkä. Jotenkin on alkanut rasittamaan sisustuksen suhteen jatkuvat trendivärit ja muutokset – varmaan tää on saanut aikaiseksi vastareaktion…
  Ihanaa viikonloppua! <3

 • tuulanneli

  Kauniita ja harmonisia sisustukuvia!

  Itse olen kanssa miettinyt pellavapussilakanoita. Olen hankkinut nyt Jesus tyynynpäälliset ja kokeilen materiaalin toimivuutta näin meillä. Pellavan huono puoli on pölyäminen ainakin viiden pesukerran ajan. Pellavassa ei kannata haksahtaa niin halpoihin versioihin, jotka menevät jo vuoden käytön jälkeen rikki.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *