Fashion,  Lifestyle,  Yleinen

Koruja tuohesta by Tuula Lokka

Muistan kun pappani opetti meitä sisaruksia lapsena tekemään tuohisormukset. Se oli tosi jännää ja vielä kun pääsimme papan puuliiteriin etsimään aarteita sormuksia varten, tuntui että se oli kesäloman parhaita hetkiä. Niistä kesistä on jo vuosikymmeniä, joten en ihan heti kuvitellut, että tulisin törmäämään tuohikoruihin vielä jonain päivänä, ja varsinkin, että saisin itselleni sellaiset. Mutta niin vain kävi kuluneella viikolla ja olo on yhtä onnellinen, kuin silloin lapsena.

Tämä ei ole yhteistyöpostaus sillä olen saanut korut lahjana, koska Tuula ajatteli, että voisin pitää näistä. Ja minä todellakin pidän näistä! Olen aivan ihastunut korujen keveyteen ja kauneuteen, siihen kuinka joku onnistuu tekemään jotain näin kaunista luonnon antimista. Siksi halusin tehdä näistä postauksen, vaikkei sitä ole pyydetty tai odotettukaan, mutta minusta nämä kaunokaiset ansaitsevat sen.

Kyseessä on isäpuoleni serkku Tuula, joka on luova pienyrittäjä ja jonka rakkaus luontoon, käsitöihin ja vanhoihin esineisiin näkyy upealla tavalla hänen töissään. Tuula on myös Floristi ja Floristimestariopiskelija, jonka käsistä syntyy toinen toistaan kauniimpia kukka-asetelmia niin arkeen kuin juhlaankin. Floristin työ onkin hänen ykkösjuttunsa, mutta siinä ohella syntyy vaikka mitä kaunista, niin vanhoista kirjoista, betonista, tuohesta, eri luonnonmateriaaleista jne. Hänen kohdallaan voi puhua, että vain mielikuvitus on rajana. Tuulan kotisivut löytyvät täältä Kukka&Design Tuula Lokka ja instaan pääset tästä !

Meillä on kesällä tulossa muutamat rippijuhlat ja ajattelinkin laittaa nämä nimenoman tuon valkoisen mekon kaveriksi, siskon pojan juhliin. Luulen tosin, että nämä päätyvät aika monen muunkin asun kaveriksi, sen verran persoonalliset korut ovat kyseessä, eli kiitos paljon Tuula ja inspiroivaa kesää sinne!

Kaunista sunnuntaita murut ja kuullaan taas <3

17 Comments

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *