Yleinen

Kukkia mekossa ja maljakossa

Näytän taatusti mummolta, ajattelin ensin, kun katselin Mangon rekissä roikkuvaa 15 euron hintaista tummanpunaista kukkamekkoa. Se näytti hyvin rimpsuiselta ja kukkaiselta ja rennolta, sellaiselta, joka tekee mieli kiskoa päällensä, kun on syönyt liian paljon pastaa ja patonkeja, eikä vatsasi kestä oikeastaan kumpaakaan.

Kiskoin kuitenkin mekon rekiltä ja suuntasin sovituskopeille teini kannoillani. Mikään ei ole parempaa kuin suorasanainen neiti, joka ei arastele sanoa mielipidettään tai näyttää ilmein, jos jokin näyttää päälläsi naurettavalta. Ei niin, etten luottaisi omaan arvostelukykyyni, mutta silti teinin kanssa shoppaillu on vähintäänkin antoisaa.

Kana-pastaa
Mango midi kukkamekko

Kun sujautin mekon päälleni, se tuntui just niin hyvältä, kuin oli ajatellut, väljä malli, joka sopii kaikkeen vuodenaikaan, niin töihin kuin vapaalle. En tarvinnut muita mielipiteitä kuin omani, sain sellaisen kuitenkin, hyväksyvän. Kassalle kipittäessä tuli hyvä fiilis, olin löytänyt hyvin edullisesti kauniin mekon, josta uskon olevan iloa pitkäksi aikaan. Vaikka en olekaan mikään penninvenyttäjä, tulen silti aina iloiseksi, jos löydän etsimäni asian joko kirppiksiltä tai alennusmyynneistä. Luulen, että Mammani (äidinäiti), opit säästäväisyydestä on jollain tasolla jäänyt lapsuudesta mieleen, vaikkei kuitenkaan niin paljoa, kuin hän olisi toivonut.

Boheemikoti.
Kukkarakkautta

Jos iloa tuotti penninvenytys ja kukkamekko, niin kimpullinen tulppaaneja saa minut hykertelemään onnesta. Rakastan kukkia, leikkokukkia varsinkin.

Rakastan toki viherkasvejakin, varsinkin kun niitä on paljon ja ne näyttävät elinvoimaisilta, mutta niillä on tapana heittää veivinsä alta aikayksikön meille muuttaessa. Leikkokukkien nahistuminen kuuluu vähän niin kuin asiaa, joten niiden raijaaminen roskiin ei tunnu läheskään yhtä pahalta, kuin äidin pistokkaista kasvattama valtavan vehkan kippaaminen bioastiaan.

Pikkuletut
Tulppaanikimppu

Niin ja siitä mekosta vielä sen verran, että laitoin sen maanantaina töihin, kun minulla oli “toimistopäivä”, ja se sai kehuja ja siinä oli aivan ihana olla ja tehdä töitä. Se sai myös yhden kommentin, jossa kysyttiin, olenko raskaana?

” En ole, se ei ole enää kohdallani mahdollista,” vastasin kysyjälle hymyillen, “se johtuu vain letuista joita, söin edellisenä päivänä” Kotiin päästessäni kurkkasin vieläkö treenikassissa on jumppatrikoot tallessa ja nappasin edelliseltä päivältä jääneet letkut lautaselle, suuntasin sohvalle katsomaan urheilua mekko päällä, näin oli just hyvä.

8 Comments

  • Souliina

   Voi kiitos ihanuus ja hei ton malliset mekot ovat ihan parasta <3 Ne sun mekot ovat ihan mielettömän kauniita, se Disneyn bambi on jotain niin ihanaa, että <3 Leppoisaa sunnuntaita!

 • Tuuli - Lumo Lifestyle

  Kaunis mekko, hyvä löytö!

  Olen tänä talvena ostanut enemmän kukkia kuin auemmin. Enimmäkséen markettikimppuja, joita olen koonnut ja yhdistellyt uudestaan kotona. Rahaa muihin huvituksiin on mennyt vähemmän, joten tämän ilon olen sallinut itselleni.

  • Souliina

   Kiitos Tuuli!

   Kyllä kukat tuovat valtavasti iloa, ja marketeissa on nykyään niin paljon erilaisia kukkia, että niistä saa jo loihdittua todella kauniita asetelmia. Ollaan ehdottomasti ansaittu tämä ilo tämän kaiken keskellä.

   Leppoisaa sunnuntaita sinulle <3

 • Maarit / Sopusointuja

  Superkaunis mekko ja täältäkin tulee hyväksyntä 🙂
  On niin huippua aina kun tekee hyviä löytöjä, melkeinpä parempi mieli kuin normihintaisesta. Treenikamat on täälläkin kassissa, hyvin tukevasti, odottavat siellä päivää parempaa.
  Sä oot aina niin fressin näköinen <3

 • Noora /prettyawesome.fi

  Täydellinen mekko! Ja nuo letut saivat kyllä veden kielelle. Joten viikonlopulle tiedossa lettuja, hilloja ja kermavaahtoa ja hei lämmintä kaakaota pulkkamäen jälkeen. Aurinkoista loppuviikkoa <3

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *