Fashion,  Lifestyle,  Yleinen

Kun mopo lähtee keulimaan..

En siis tiedä onko tässä nyt enää mitään sanottava, luulen että kuvat kyllä kertovat kaiken oleellisen. Joskus vaan nää kuvaukset menee tällaiseksi, että saat otettua pari ihan asiallista kuvaa, ja sit sulla lähtee mopo keulimaan oikein kivasti.

Moody photo
souliina
bouquet
leinikki

Päätin siis tänään napsaista muutaman asukuvan valmiiksi tästä H&M.n mekosta johon ihastuin ihan valtavasti, kun näin tämän upean Roosan päällä. Päädyin ostamaan sen myös itselleni, lähinnä ensi viikonlopun ristiäisiä, sekä kesän rippijuhlia silmällä pitäen.

Toki luulen, että tämä tulee olemaan kesän luottomekkoja muutenkin, sen verran ihana malli ja materiaali kyseisessä mekossa on. Oikein odotan, että ilmat hieman lämpenevät ja pääsen käyttämään tätä nahkatakin ja nilkkureiden kanssa. Juhliin sitten vain korkkarit ja se ois sit siinä.

flowerbouquet and white polkadotdress
leinikki
kukkakimppu

Kun lisäsin näitä kuvia aamupäivästä instastoryn puolelle ja vielä tekstien kera, alkoi tulla mahti kommentteja ja nauru hymiötä paluuviesteillä. Myös osuva toteamus ystävältä, että nyt on hyvä meininki, elämä alkaa vissiin voittamaan. Ja kyllä se vihdoin alkaa tuntumaan paremmalta kieltämättä. Ja näitä kuvia katsellessa tajusin, että ekaa kertaa tänä vuonna taidan nauraa ihan oikeasti <3

Aurinkoista päivää murut, ei mul siis varsinaisesti mitään asiaa ollut, halusin vaan jakaa teille tän päivän fiilikset;)

22 Comments

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *