Fashion,  Lifestyle,  Yleinen

Kunnon talvi ja sarjasuositus

Jee, minä olen niin mielettömän iloinen tästä kunnon talvesta, hangesta, auringosta ja pakkaspäivistä.

Okei, en sentään ihan kaikesta, nimittäin niistä parin viime päivän jäätävästä tihkusta, joka sai auton ikkunat jäätymään jopa kesken ajon, puhumattakaan siitä missä kunnossa ne olivat aamusta, kun yritti töihin lähteä. Siellä sitä rystyset rullalla raavittiin auton ikkunoita puhtaaksi, melkein myöhästyen töistäkin. Mutta muuten tämä kunnon talvi pitkästä aikaan, ainakin täällä Espoossa, on ollut vähintäänkin tervetullutta.

Olin vielä edellisen viikon lomalla, ja voin sanoa, että ulkoilukelit olivat enemmän kuin kohdallaan. Tuli käytyä muutamaan otteeseen lenkillä järven jäällä, jonne en ihan heti normisti uskalla, mutta koska pakkaset olivat jatkuneet niin pitkään, ja jäät paksuuntuneet, tuntui ihan turvalliselta liikkua jopa siellä, siskon kanssa, jotta on joku turvana, jos nyt jotain sattuisi.

Toisaalta siskon kanssa noin niin kuin yleisesti sattuu aina jotain, koska me ei vaan pystytä käyttäytymään normaalisti, kun ollaan kimpassa, edes tälleen karvaa vaille viisikymppisinä. Sen varmaan huomaan mun levinneistä ripsareistakin, nauroin nimittäin siskon tempauksille vedet silmissä ja välillä kaksin kerroinkin, niin nauroi myös vanhempi rouva, joka sivakoi meidän ohi. Mutta sehän on just parasta, ihmiset, jotka ovat/uskaltaa olla vilpittömästi aitoja itsejään, heittäytyä tilanteisiin ja olla ottamatta elämää aina niin vakavasti.

Ai niin ja lomalla ehdin koukuttua totaalisesti yhteen uuteen sarjaan, joka pyörii Netflixissä, sellainen kuin Orphan Black, oletteko katsoneet? Suosittelen lämmöllä <3

Orphan Black on kanadalainen scifisarja, jonka loivat Graeme Manson ja John Fawcett.

Sarjan päähenkilö on Sarah Manning, joka varastaa kaksoisolentonsa Elizabeth Childsin henkilöllisyyden tämän tehtyä itsemurhan. Pian hänelle selviää Elizabethin olleen vain yksi monista klooneista. Sarjan lukuisia pääosia näyttelee Tatiana Maslany, joka näyttelee jokaista kloonia sarjassa ja tekee mielettömät roolisuoritukset.

Sarja herättää ajatuksia ihmisten kloonaamisen eettisistä ja moraalisista puolista sekä ihmisen yksilöllisestä identiteetistä.

Sarjaa on tehty viisi kautta, joten juonenkäänteet eivät ihan heti lopu kesken.

Huvittaa kun mulla oli niin kovat suunnitelmat kirjoitella tänne loman aikana harva se päivä kuulumisia, sillä aikaahan piti olla, mutta en kirjoittanut riviäkään-taaskaan. Mutta toisaalta höpisen silloin kun aikaa jää ja juttua pukkaa, en pakosta.

Monta juttua on puolivalmiina luonnoksissa odottamassa, että saisin tehtyä ne loppuun, eli kuvia olisi, mutta vähintään puolet teksteistä puuttuu, mutta kyllä ne sieltä ajallaan tulevat varmaankin. Viime aikoina on vaan ollut niin ihana keskittyä vaan nauttimaan hetkistä ja läheisistä ja jättää kaikki muu vähäksi aikaa taka-alalle.

Mutta olette silti aina mielessä, voikaa hyvin <3

Niin ja pakkoa sanoa vielä, että kyllä meillä on samanlaiset takit Ellun kanssa-äidin ostamat ihan niin kuin silloin lapsena 🙂

2 Comments

  • Outi

    Kaksoset takkeja myöten. Ihana äiti teillä <3 Ootteko muuten enemmän äitinne vai isänne näköisiä? Minä olen isäni, mutta mulla on äidin silmien muoto. Siskoni on taas äitin näköinen, mutta isin silmien muodolla. Aika hyviä miksauksia siis 🙂
    Ihanaa loppuviikkoa sulle <3

  • Tuuli - Lumo Lifestyle

    Oli kiva vaihteeksi, kun oli tällainen lumitalvi. Nyt katse on kuitenkin jo keväässä ja mielestäni nämä nyt puoliksi sulaneet lumet j aliukkaat jäät jalkakäytävillä voisivat lähteä jo kokonaan.

    Tänään huomasin jo narsissiin lhetien pukkaavan sulavan hangen läpi, kyllä se kevät taitaa sieltä olla jo tulossakin.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *