Lifestyle,  Travel,  Yleinen

Loma oli leppoisa ja parempi kuin odotin

Tänään se loppui kesälomani nimittäin, eikä yhtään harmita lähteä iltavuoroon töihin. Se varmasti johtuu myös siitä, että lomani oli tosiaan leppoisa ja parempi kuin odotin.

Tämä loma oli rentouttavin moneen vuoteen, en oikeastaan edes halua muistaa viime vuoden lomaa, enkä juuri muistakaan se oli sen verran raskas, niin kuin koko vuosi, mutta tänä vuonna oikeasti nautin, lepäsin ja rentouduin oikein silleen kunnolla.

Loman aloitin Ahvenanmaan reissulla, joka oli täydellinen loman aloitus. Reissu oli ihana, ilmat koko matkan ajan enemmän kuin täydelliset ja ne jatkuivat kyllä ihan koko kuukauden ajan. Ei kai tällaista hellekesää ole ollut ihan hetkeen, en ainakaan muista. Ei tarvinnut haaveilla etelän lämpöön, kun täällä on ollut paikoitellen kuumempaa kuin Espanjassa. Sitä vastoin olen lojunut rannoilla yksin ja yhdessä perheen tai ystävien kera.

Vanha Porvoo
Flower
Porvoon jäätelöbaari

Sekä tehnyt yhden Porvoon reissun tyttöjen kanssa. Porvoosta on tullut mulle sellainen jokavuotinen reissukohde. Tykkään mahdottomasti tuosta Vanhasta kaupungista, sen kauniista rakennuksista, mukulakivi kaduista, kahviloista ja ravintoloista sekä pienistä persoonallisista puodeista ja tietysti on ihan parasta treffata aina samalla ihana ystävä Tiia <3

Seuraavassa postauksessa avaan hieman enemmän tuota meidän Porvoon reissua ja ehdottomasti kauneinta jäätelöbaaria missä olen käynyt.

Noiden Ahvenanmaan ja Porvoon reissujen ohella oli tarkoitus lähteä mökille, mutta se peruuntui viime hetkillä. Toisaalta eipä sekään haitannut, tekemistä on ollut silti ihan tarpeeksi ja kuitenkin silleen sopivasti, ettei ole kalenteria täyteen tupattu toiminnalla vaan aikaa on jäänyt nimenomaan rentoutumiseen.

Olen nukkunut varmasti jokainen päivä pienet päikkärit. Aloittanut ompeluharrastuksen uudestaan ja neulonut rannalla lojutessa jälleen pipoja. Lukenut pari kirjaa, syönyt jäätelöä, nähnyt ystäviä ja käynyt syömässä ulkona useampaan otteeseen. Kerännyt kotiin kukkia tienpientareelta ja ostanut valmiita kimppuja kaupasta. Juonut navetalle haisevaa teetä ja ollut aika vähän somessa. Viettänyt bikineissä melkein koko kuukauden, sillä sisällä ja ulkona on ollut vaan niin kuuma. Niin ja ostanut uuden puhelimen, jonka käyttöön en ole vieläkään tottunut, mutta jonka kuvanlaadusta pidän.

Kukkakimppu
Kahvila

Yhtä kaikki mennyt loma oli hyvä ja aina ei tarvitse tehdä koko loman kestäviä suunnitelmia ja lähteä sen pidemmälle, kun loma voi olla juuri täydellinen ja saa ladattua akkuja syksyyn.

Toivottavasti teillä on ollut hyvä kesä ja loma on se sitten edessä tai jo vietetty <3

7 Comments

 • Minna

  Kyllä tänä kesänä on saanut nauttia ihanan kuumista ilmoista! Ei ole ollut tarvetta etelän lämpöön😊
  Sulla on ollut mukavan rento loma, joten hyvä niin, nyt on varmaan akut ladattuna! Mukavaa päivää töihin! Mulla vielä pari viikkoa lomailua.
  Hienot kuvat, joten se näissä luureissa on huippuluokkaa👍🏻

 • Outi

  Ihana loma sinullakin ollut. Täällä vietän viimeistä lomaviikkoa ja täytyy kyllä sanoa, että loma on ollut hyvä ja rentouttava.
  Kaunista viikkoa sinulle ihanuus <3

 • Maarit / Sopusointuja

  Loma eli kesä on meilläkin mennyt leppoisasti ilman sen kummempia suunnitelmia 🙂 Ja se on parasta, kun voi suunnitella ilmojen ja fiiliksen mukaan menemisiä. Sun lomasi kuulostaa sopivan rennolta ja ihanan kesäiseltä <3
  Harmi ettei ehditty näkemään, mutta kyllä me ehditään…

 • Tuuli - Lumo Lifestyle

  Ihana loma ollut, mutta työt kutsuvat minuakin maanantaina. Pitkähihainen on ollut päällä yhtenä päivänä kesäkuun puolivälin jälkeen, on kyllä ollut harvinaiset kelit. Toki tämän päivän sateet olivat tervetulleet, mutta toivottavasti loppukesään mahtuu vielä aurinkoisia, lämpimiä päiviä.

 • Tiia

  Ihanat kuvat. Sinä ihana, niin kiva kun tulitte yllätysreissulle Porvooseen. Ihania elokuun ekoja päiviä Souliina. <3

 • Aikku

  Kauniita lomakuvia ja tuo oranssi niin nousee esille tuolta. Loma on loppu täälläkin ja vielä fiilistelen kesäsäitä, eilen oli niin lämmin päivä vielä. Tänään OMPELUJUTTUJA, kun näyttää sadetta tulevan.

 • Maikku

  Ihan mahtavaa että lomasi on ollut onnistunut. Säiden puolesta ainakin ollut hyvä varmaan kaikille, jotka lämmöstä tykkää. Mukavaa viikonloppua ♥

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *