Fashion,  Lifestyle,  Yleinen

Maanantain kukkapaita & suloinen joutsenperhe

Ajattelin tulla vain nopeasti piipahtamaan ja kysymään mitä teille kuuluu? Vitsi mä olen innoissani, että ollaan jo maaliskuun puolella. Viimeinkin valon määrä ja aurinkoiset päivät alkavat lisääntyä! Täällä satoi viikonloppuna hieman lunta, mutta se suli samantein pois. En oikeasti kaipaa sitä enää lainkaan-lunta siis. Vaan odotan kevättä, kun päivät ovat aurinkoisia ja hieman lämpimämpiä. Kun voi vihdoin pukeutua hieman kevyemmin, niin kuin esimerkiksi tähän Zaran paitaan, jonka olen ostanut joskus, oisko viime keväänä tai syksynä, alennusmyynneistä.

Tykkään jotenkin ihan hurjasti tuon paidan kepeydestä ja tyttömäisyydestä, jotka hihan rypytykset sekä paidan hento sininen väri saa aikaiseksi, niin ja tietysti kukat. Tämä paita voisi toimia aika ihanasti myös valkoisten shortsien kanssa kesällä, vai mitä luulette? niin ja pitsihameen, sellainen mulla onkin jo kaapissa. Se on ainakin viisi tai kuusi vuotta vanha, mutta ihan iskemättömässä kunnossa edelleen.

Kai se on tämä kevätfiilis, joka pisti tänään meikkihyllyllä tarttumaan astetta voimakkaampaan/punaisempaan huulipunaan, kuin mitä yleensä käytän ja sillä oli selkeästi piristävä vaikutus, kuten ilmeestä näkyy;) Joskus sitä ei nähtävästi tarvita hyvään fiilikseen, kuin kirkas huulipuna-sopii minulle.

Vaikka ajattelinkin, että kirjoittelen teille tämän viikon aikana helmikuun tapahtumista tarkemmin, sivuan sitä nyt hieman, itse asiassa viime viikonloppua, jolloin käytiin miehen kanssa Haukilahden rannassa pienellä kävelylenkillä.

Tuolla rannassa on jo vuosia ollut upea joutsenpari, joka ei meistä ihmistä juurikaan hätkähdä, vaan he päästävät ihmisen yllättävänkin lähelle, vaikka heillä tällä hetkellä oli myös jälkikasvunsa mukana. Aikamme näitä kaunokaisia ihasteltuamme, siihen rantaan tuli pariskunta leipäpussin kanssa, aikomuksena syöttää noita joutsenia. Yritin kohteliaasti sanoa heille, ettei se olisi viisasta, sillä leipä ja pulla ei kuulu joutsenen ruokavalioon, mutta rouva päätti silti kipata pussillisen paahtoleipää pesueelle. Miehensä siinä vieressä todetessa, että syötetäänhän niitä sorsiakin.

En ruennut asiasta enää sanomaan mitään, se oli hyödytöntä, pullat olivat jo juhla-ateriana vedessä.

Mutta siis tällä viikolla meinaan käydä postauksissani pitkälti läpi helmikuun parhaita juttuja, sillä niitä oli kuitenkin ihan kivasti, vaikkakin itsensä telominen, nyt hieman kuitenkin muutti suunnitelmia, ja kirjoittaminen jäi vähäisenlaiseksi. Mutta epä se mitään, korjataan asia tällä viikolla.

Nyt lähden vielä kauppaan, olin ostanut viikonlopuksi sämpylöitä joihin muksut ihastuivat suunnattomasti ja nyt ne tietysti pääsivät loppumaan, on siis haettava lisää herkkuja. Ihanaa maanantai-iltaa, ollaan kuulolla!

6 Comments

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *