Yleinen

Meidän juhannusta ja loman aloitus

Heissan! Toivottavasti teidän juhannus sujui mukavasti. Kelit olivat ainakin enemmän kuin kohdillaan ja saimme nauttia koko viikonlopun ajan hurjan upeasta juhannuksesta..

Me vietettiin tänä vuonna ihan kaupunkijuhannus, sillä olin perjantaina vielä töissä ja enää kolmen jälkeen ei huvittanut lähteä ajelemaan mökille 300 kilometriä, joten päätettiin viettää juhannusta siskon perheen luona, kera muutaman ystävän.

Kuvasaldo viikonlopulta jäi aika vähäiseksi, sillä keskityttiin vaan olemaan ja nauttimaan ruoasta, tunnelmasta ja ehdottomasti seurasta. Jotenkin näinä aikoina varsinkin, sitä nautti ihan suunnattomasti, kun sai viettää aikaa ystävien kanssa yhdessä silleen oikein ajan kanssa. Ja nuo muksut, Sakkekin malttoi olla meidän seurassa hyvän tovin, ennen kuin lähti oman ystäväporukan kanssa juhlimaan.

Nuo meidän perjantai ja lauantai-illat venähtivät vähintäänkin puolille öin, mutta silti jaksettiin aamuisin lähteä loikoilemaan vielä merenrantaan ja kohtuu ajoissakin vielä. Oli muuten aika hiljaista, siellä rannalla siis ja no kaupungissa yleensäkin, mikä oli kyllä ihan mukavaakin.

Päällimmäisenä viikonlopusta jäi kyllä tosi hyvä fiilis, sellainen täydellinen loman aloitus, sillä mulla alkoi virallisesti tänään neljän viikon kesäloma!! Kyllä sitä on odotettukin, lomaa siis. Olisi yhtä sun toista suunnitelmaa, mutta pääsääntöisesti kuitenkin sellaista leppoisaa oleilua. Nyt mun pitää kuitenkin lähteä pakkaamaan, sillä tänään suuntaan Ahvenanmaalle muutaman päivän reissulle, eli kannattaa seurata alkuun instaa, sinne tulee varmasti päivitettyä kuvia seuraavien päivien aikana ja sit loppuviikosta tulee postausta tännekkin.

Voikaa hyvin ja hei ihanaa alkanutta viikkoa teille jokaiselle <3

One Comment

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *