Lifestyle,  Neulonta,  Yleinen

Pari neulottua ja kaunis kesälakka

Heippa murut, mitä teille kuuluu?

Täällä on kuulkaas edelleen flunssa päällä, hemputin sitkeä sellainen ei suostu lähtemään millään, ei vaikka mitä tekisi. Kuten vaan arvata saattaa niin tämän postauksen kuvat ovat muutaman viikon takaa, ei ole oikein jaksanut mitään kuvata, varsinkaan omaa naamataulua, on sen verran kärsineen näköinen yksilö just nyt 😉 Täällä on tosiaan neulottu viimeisen kuukauden parin aikana yhtä sun toista, ei tosin viimeisen viikon aikana mutta muuten kyllä. Puikoilta on pudonnut jo ainakin kolme pipoa, nuo valkoiset ja tämä muhkea vaaleanpunainen pipo, sekä yksi neuletakki ja pari keskeneräistä, jotka tulee varmaan kuitenkin menemään purkuun, kun en vain pidä hihan istuvuudesta edelleenkään.

Mutta yksi asia mistä pidän kovasti on tuo OPI:n kaunis oranssi kynsilakka, joka on oikeasti aivan ihanan värinen <3 Näin tämän pr-toimistolla erään ihanan ihmisen kynsillä ja kysäisin, onko hän laittanut geelilakkauksen, kun kynnet näyttivät niin hurjan kauniilta, lakka oli niin tasainen ja kauniin kiiltävä, no ei ollut vain ihan tämän lakan!

Sain lakan samalla itselleni testiin ja jep, tästä tuli mun kesän suosikkini. Olen muuten joskus aiemminkin maininnut siitä kuinka tykkään siitä kuinka hauskoja ja leikitteleviä nimiä lakoille annetaan, kuten tämä My Chihuahua Doesn´t Bite Anymore.

Mutta nyt täytyy lähteä hakemaan lisää lämmintä juotavaa ja etsiä löytyisikö kotoa vielä nenäkannu, yök. Toi ei oo ihan se mun mieleinen juttu, mutta kaikki keinot on kokeiltava, jotta tästä parannutaan. Ja kömmin sitten tuonne sohvan perukoille, sillä taivas on muuttunut jo sen verran tummaksi, että kohta rytisee ukkonen. Kuullaan taas!

4 Comments

 • Kristiina Kortelahti

  No onpa sitkeä flunssa. Toivottavasti paranet pian. Mulla on kutomiset jäänyt totaalisesti kevään/kesän myötä, niinkuin joka vuonna. Syksyllä sitten taas innostun kutomaan.

 • Taru

  Hurjasti paranemisia sinne <3 Flunssa sucks, mutta kesäflunssa vielä enemmän <3 Ihanaa viikkoa joka tapauksessa <3

 • Johanna

  Kauniita kuvia, ihana kesäinen tunnelma! Mikä tuo nätti kaulakoru oikein on? Paranemista sinulle!

 • Outi

  Minä luovutin oman flunssani kanssa (tai no jäljellä oli yskä) ja kävin eilen lääkärissä. Minullapa olikin sitten jymäkkä poskiontelontulehdus ja nyt sain antibiootit sen hoitoon.
  Pikaista paranemista sinne ihanuus <3

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *