Yleinen

Perjantain parhaat

Perjantain paras panostus, tai paremminkin koko viikonlopun ilostuttaja on ehdottomasti kukkakimppu! Hae kimppusi kukkakaupasta tai vaikka marketista, valinnanvaraa on. Yksi tämän hetken kauneimmista kukista on mielestäni pionit. Pionit ovat upeita niin nupullaan, kuin pikkuhiljaa avautuessaankin. Kestää reilusti yli viikon maljakossa ja on varma katseen vangitsija.

Perjantain paras huomionosoitus ihollesi, kosteutus! Helli ihoasi Olivia Klein sensitive spray tonerilla, Olen koukuttunut tähän tuotteeseen ihan totaalisesti ja käytän sitä jatkuvasti, muulloinkin kuin perjantaisin ;). Välillä testaan toki muitakin, mutta hyllystä löytyy aina myös tämä.

Hoitonesteet ovat runsaasti ihoa hoitavia ainesosia sisältäviä tiivisteitä, jotka tuovat iholle kosteutta, tasoittavat ihon pH-arvoa ja tukevat hoitotuotteiden imeytymistä ja tehoa. Hoitonesteet ovat monikäyttöinen lisä jokaiseen ihonhoitorutiiniin.”

Perjantain paras aktiviteetti, neulo! Vaikka et olisikaan neulonut ikinä ennen ole rohkea ja kokeile. Etsi netistä joku helppo ohje, nykyään netistä löytyy ohjeet ihan videoillakin, jotta aloittamisen kynnys olisi helpompaa. Käy lankakaupassa ja osta mieleiset langat ja anna mennä. On upea fiilis luoda jotain itse ja sitä myös arvostaa ihan toisella tavalla <3

Kaunista viikonloppua juuri sinulle <3

12 Comments

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *