Lifestyle,  Sisustus,  Yleinen

Pieni maanantai päivitys

Mahtavaa maanantaita teille! Vitsi kuinka kaunis auringonpaiste tänään on ollut ainakin täällä, toivottavasti myös siellä teillä. Tuuli on tosin ollut pureva, sellainen luihin ja ytimiin tunkeutuva, eikä siihen oikeastaan ole auttanut villapaidat eikä kerrospukeutuminen. Mutta ei valiteta, aurinko on tervetullut tuulesta huolimatta. Ja on ollut piristävää päästä ulkoilemaan-vihdoin. Vesisade kun ei varsinaisesti ole lenkkeily haluja kasvattanut.

Kävin siis kävelemässä ihan vaan tuossa lähirannalla, jonka tien tulva oli osittain katkaissut. Vielä siellä hyppäämällä pienten hiekkakasojen päältä toiselle pääsi lähemmäksi rantaa ja ihailemaan komeaa joutsenparia, joka lensi edestäni komean ääninäytteen saattelemana, hieman kauemmas omaan rauhaansa puoleen väliin järveä. Hieman harmitti, että olin ottanut vain pikkukameran mukaan, enkä saanut taltioitua noita upeita lintuja, mutta toisaalta, onhan he siellä vielä huomennakin.

Olen sitten tyytynyt napsimaan muutamia kuvia kotoa ja meidän keittiöstämme.  Huomaatteko mikä täällä on muuttunut? 
Jep, se keittiön pöytä! Tämä meille uusi pyöreä pöytä on tosiaan tyttäreltäni ja Ikean mallistoa, entinen pöytämme meni hetkeksi aikaa varastoon jemmaan, koska en halua vielä luopua siitä täyspuisesta ihanuudesta, joka on ollut meillä about 15 vuotta.

Mutta siis, kuinka paljon yksi pöytä voikaan muuttaa huoneen ilmettä, ihan hämmentävää. Tykkään itse ihan mielettömän paljon tästä muutoksesta ja niin tuntuu tykkäävän koko perhe. Ostin muuten Hong Kong- tavaratalosta tuon mustan pikkuhyllyn tuohon seinustalle, johon sain radion laitettua, ja mun lemppari juoma-/teelasit. Sieltä löytyi samalla muutama muukin kiva juttu, esittelen ne teille myöhemmin. 

Just nyt on ollut ihan kiva maanantai, Nöpökin ollut mun seuralaisena täällä toipilastuvassa ja ollaan tilattu pizzaa ja tytöt taas leipovat jotain herkullista. Niin ja niistä toipilaista, kerron teille lisää huomenna. Nyt kivaa iltaa ja palaillaan!

9 Comments

 • Maikku

  Taas niin ihanat kuvat ♥ Tänään oli tosiaan kaunista mutta kylmää, jatkuispa säät samanlaisina.
  Kaunista viikon jatkoa!

  • Souliina

   Voi kaunis kiitos Maikku <3 Toivottavasti tosiaan ilmat jatkuisivat samanlaisina, mieluummin ilman tuulta, mutta sekin kelpaa jos saadaan aurinkoa <3

   Aurinkoista viikkoa!

 • Tiia

  Ihanat kuvat ja onko sulla noi konvehdit vielä tallella. Ne oli niin hyviä, että ahmin ne kahdessa päivässä, enkä ees muistanut, että pitikö olla joku laihis vai eikö olla.

  Ihanaa viikkoa ja tuhannet kiitokset tämän päiväisestä. <3

  • Souliina

   Kuule mä vasta avasin nuo konvehdit ja ne ei ehtinyt siinä kauaa olla, kun ne oli syöty ja ehdin ottaa itse niistä yhden 😀

   Ihanaa viikkoa sinne myös ihana <3

 • Outi

  Teillä on kyllä niin kaunista. Voisin hyvin muuttaa teille, että jos tulee vieraista pulaa niin Krimoun rouva voi tulla 🙂
  Ihanaa viikkoa sulle <3

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *