Lifestyle,  Travel,  Yleinen

Pitkästä aikaa maalla

Maanantai terkut maalta! Ajeltiin eilinen maalle ja nautittiin kauniista päivästä näissä maisemissa taas pitkästä aikaa. On ollut ikävä tätä kaikkea, sukulaisia, maatilaa ja sen kaikkia otuksia.

Lampailla oli taas äärimmäisen suloiset karitsat ja mullitkin olivat laitumella. Juhannuksen jälkeen saapuu Pehtoori, valtavan kokoinen sonni, joka on kiltti kuin mikä, mutta kooltaan jättiläinen ja siksi hieman pelottava. Silti aitaukseen on ängettävä joka kesä, jotta pääsee kiipeämään tuon upean mäen harjalle, josta löytyy metsämansikoita pilvin pimein.

Maatila
Saniainen

Pihalla vastaan käveli ensimmäisenä “Morre”. Morientes alkaa olla jo iäkäs vanha herra, joka viettää todellisia kissanpäiviä maatilan herrana lekotellen pihakeinussa auringonsäteiden lämmittäessä hänen pehmyttä turkkiaan. Välillä toki täytyy käydä kerjäämässä päivittäiset rapsutukset alamaisilta, ettei vaan vahingossakaan pääse päivittäiset rutiinit unohtumaan. Niistä kiitetään vaimeasti kehräämällä.

Tilan toinen kissa puolestaan ei tällä kertaa meistä välittänyt lainkaan, vaan hän tassutteli häntä pystyssä meidän ohi. Hänellä oli ilmiselvästi mielenkiintoisempaakin puuhaa kuin ihmisotusten rapsutteluhetki.

Alppiruusu
Karitsat
luonto
Mullit
Nature flowers

Oli mukava, kun miehen kaikki sisarukset perheineen olivat samaan aikaan paikalla. Siitä on nimittäin tovi, jos toinenkin, kun ollaan oltu viimeksi yhdessä koko poppoon voimin. Verbulla oli parhaat ystävät mukana tälläkin kertaa.

Koska päivä oli ihanan kesäinen, päätettiin syödä yhdessä ulkona. Miehet laittoivat grillin tulille ja sillä välin tytöt lähtivät kylille vilkuilemaan poikia:)

Ei kuulemma löytynyt ketään varteenotettava ja hyvä niin, ehtiihän tuota myöhemminkin 😀

Vitsi miten hyvältä ruoka taas maistuikaan hyvässä seurassa ja ulkona. Ihan kesän parhaita juttuja nämä tällaiset hetket.

Olin muuten ottanut videota meidän päivästämme, mutta jostain syystä en pysty editoimaan sitä lainkaan, enkä ymmärrä miksi se editointiohjelma ei toimi. No ehkä ensi kerralla parempi onni ja saan näyttää teille myös videon muodossa tuota paikkaa enemmän.

Nyt toivottelen mukavat maanantain jatkot, palaillaan!

6 Comments

 • Outi

  Ihana paikka kyllä teillä siellä kesän viettoa varten. Kyllä vaan ruokakin maistuu aina hyvältä ulkona ja rakkaiden ihmisten seurassa.
  Kaunista viikkoa sinulle ihana Souliina <3

  • Souliina

   Kaunista viikkoa sinulle myös Outi <3 Saadaan olla todella onnellisia ja kiitollisia, että on tuollainen paikka missä nauttia maalaismaisemista ja kesästä <3

 • Päden paja

  Voi miten upeita kuvia ja suloista kesätunnelmaa♥ Maalla on sitten mukavaa ja tosiaan ulkona/hyvässä seurassa se ruoka maistuu aina niin paljon paremmalta:) Ihanaa kesää ja leppoisaa alkanutta viikkoa♥

  • Souliina

   Kiitos paljon. Siis maalla on aina ihana käydä, se tunnelma ja rauha mikä siellä on , on todella voimaannuttavaa <3
   Ihanaa kuluvaa viikkoa sinne!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *