Lifestyle,  Yleinen

Pupussa ja Kappelissa

Oletteko käyneet Pupussa? Siis salaattiravintola Pupussa, joita löytyy Helsingistä kuutisen kappaletta. Minä kävin eilen ystävän kanssa ensimmäistä kertaa, ja täytyy kyllä kehua. Aivan mielettömän herkullisia annoksia. Tuo Tennispalatsin kupeessa sijaitseva ravintola, jossa kävimme, oli pieni ja viehättävä, jossa palvelu pelasi mutkattomasti. Lämpöiset suosittelut sille. Minä söin Caesar Chicken salaatin, joka oli yksi parhaita, jota olen syönyt. Ne parmesanlastut /keksit, joita oli salaatissa, ne olivat tajuttoman hyviä, olisin voinut syödä niitä vaikka kuinka paljon!

Kierreltiin Helsingissä lähes koko päivä, käytiin muutamalla kirpparilla, sisustusliikkeissä ja Kampin takana olevassa UFF-myymälässä, josta löysin kauniin punaisen Vintage mekon. Laitan siitä teille kuvia toisena päivänä.

Iltapäivästä mentiin kahville Kappelin terassille. Kuunneltiin vastapäisellä lavalla esiintyvää bändiä, jonka nuorella miehellä oli ihan tajuttoman hyvä lauluääni. Jos olisi ollut viikonloppu vapaata töistä, luulen, että olimme jääneet siihen koko illaksi. Tunnelma oli nimittäin aivan ihana auringon lämmittäessä ja musiikin rytmien vieden mukanaan.

Vaikkakaan emme voineet illaksi saatikka yöksi asti jäädä antoi tämä päivä ystävän kanssa valtavasti virtaa tulevaan viikkoon. Takana kun oli yhdeksän päivän työputki niin fiilis suht poikkinainen. Tänään vuorostaan alkaa seitsenpäiväinen työviikko ja siitä sitten vihdoin lomalle.

Sitten varmasti palailen tännekin hieman ahkerammin, asiaa on nimittäin vaikka ja kuinka paljon. Mutta nyt kivaa viikonloppua, kuullaan!

5 Comments

 • Elina

  Aivan ihanat tunnelma kuvat taas ? Herkullisen näköinen salaatti annos, täytyypä poiketa tuolla ?
  Mukavaa viikonloppua sinulle.

 • Outi

  Kuulostaapa kivalta päivältä. Ystävien kanssa vietetty aika on aina kuin laittaisi rahaa pankkiin.
  Ihanaa iltaa sinulle ja tsemppiä viimeisiin työpäiviin ennen lomaa <3

 • Päden paja

  Hienot kuvat ja kivalta kuulosti tuo pupu, hauska nimikin:) Tsemppiä loppupuristukseen ennen lomaa:) Mukavaa alkavaa viikkoa♡

 • Maarit / Sopusointuja

  Kivaa kesätekemistä on keskustassa kierteleminen ja pitää pistää korvan taakse tuo ravintolakin. En muuten ole edes Kappelissa käynyt tänä kesänä, enkä viettänyt Hesa-päivää, mutta asia korjaantunee kunhan rantaudun mökiltä.
  Mukavaa uutta viikkoa <3

 • Tiia

  Ihanat kuvat ja mahtavaa, että oot vuorojen välissä päässyt vähän edes rentoutumaa. Olisiko lomakammassa enää yksi jäljellä. Niin ihanaa lomaa ja vitsi odotan, että mekin nähdään jossain vaiheessa, haluan kuulla kaikki kuulumiset, nauraa ja pärpättää kuten me vaan voidaan hehe. Sitten tarvitaankin lomaa sen päälle. <3

  Pus ihana Souliina. <3

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *