Yleinen

Reissumuistoja

Täällä sitä nyt ollaan, niiden reissumuistojen kanssa. Vaikka nyt tosiaan ei reissata lähikauppaa pidemmälle on onneksi muistoja ihan mielettömän kivoista matkoilta vuosien varrelta, joiden ääreen on nyt mukava palata. Yksi ehdottomasti mieleenpainuvimmista matkoista oli pitkä viikonloppu Kööpenhaminassa viime elokuussa, josta tämän postauksen kuvatkin on peräisin.

Vähän aikaa sitten mainitsin frendille, että olen aina ollut rantaloma ihminen, tai olen ollut aiemmin. Rakastan edelleen etelänloma, mutta olen halukas näkemään jo muutakin. Ja reissu köpikseen teki kyllä sellaisen vaikutuksen, että sitten joskus, kun on taas turvallista matkustaa, toivon todella, että tämä päivä vielä koittaa, aion käydä muutamassa kaupunkikohteessa lisää. Vielä on nimittäin paikkoja, jotka toivoisin pääseväni näkemään ja kokemaan.

Kun olimme skidejä vietimme kesät aina lapissa mökillä tai mamman ja papan luona maalla. Muistan vieläkin hyvin tarkkaan joen, jossa kävimme uimassa naapuritalon tytön kanssa. Mamman naapurissa olevan sikalan, jonne livahdimme aina kun silmä vältti. Kiipesimme naapuritalon isännän traktorin lavalle, jotta pääsimme mukaan heinätöihin. Ja lapissa, siellä me uimme ja kalastimme koko kesän.

Joka lapin lomalla kävimme myös Norjassa. Norja on ihan järjettömän kaunis, sekin. Haluaisin matkustaa sinne sekä lappiin omien lasten kanssa. Käydä vaeltamassa, sekä kalastamassa. Nauttia kesäilloista ja luoda uusia muistoja, ehkä sitten joskus tulevaisuudessa.

Niin ja ne etelän kohteet, niitä on ollut joitakin, ei mitään mahdotonta määrää mutta useampi kyllä. Olen kiitollinen, että olen pystynyt ottamaan lapset niille mukaan. Ollaan nautittu kaikki näistä hetkistä.

Mutta se mitä tässä ajan takaa on se, että oli se reissu mummolaan tai etelänreissu, olen kiitollinen että olen saanut kokea nämä. On ihanaa, että on muistoja, joista tulee suunnattoman hyvälle mielelle vielä vuosienkin jälkeen. Näihin kuviin ja tunnelmiin, mukavaa perjantai-iltaa <3

4 Comments

 • Tiia

  Niin niin upeat kuvat ?Jos jonnekin, niin joku Disney homma, jenkki Road trip ja vuoria kiitos?

  Köpis on?

  Kivaa viikonloppua ?

  • Tuuli - Lumo Lifestyle

   Olen selaillut matkakuvia viime päivinä, vähän haikeana mutta samalla iloisena, että olen päässyt matkustamaan hienoihin kohteisiin. Menee kuitenkin aikaa, ennenkuin seuraavaan reissuun mihinkään pääsee.

   Itse olen kyllä ihan kaupunkimatkailija, viime kesän matka rantakohteeseen alleviivasi tätä. Köpis on ihan suosikkeja, niin ihana kaupunki.

 • Outi

  Silloin kun minä olin pieni, tehtiin aina koko kesän reissu mökille Itä-Suomeen ja vitsit, että tykkäsin. Jotenkin jo Savonlinna ja Joensuu oli tällaiselle espoolaiselle erikoisia paikkoja! Kun olin teini-iässä alettiin tehdä joka kesä reissu ulkomaille mökin lisäksi. Ihania muistoja on kyllä noilta reissuilta.
  Nyt reissuksi riittäisi se, että pääsisin taas Karkkilaan tai edes äitini luokse tuonna parin kilometrin päähän.
  Ihania matkamuistoja oli sinullakin <3

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *