Lifestyle,  Sisustus,  Yleinen

Teinin boheemi huone

Moikka! Tänään kurkistetaan meidän teinin huoneeseen, johon teimme sisustuspäivityksen yhteistyössä Poster Storen kanssa. Minusta on tärkeää, että jokainen viihtyy kotona ja saa tehdä omasta tilastaan juuri sellaisen mikä tuntuu omimmalta ja viihtyisältä. Onhan meistä jokainen oma persoonansa ja se saa näkyä. Oman itsensä ilmaisu tyylillisesti on mielestäni hienoa, on se kyse sitten vaatetuksesta, musiikista, omasta tilasta/kodista ja sen tyylistä jne.

Tiedän, että tästä huoneesta tuli juuri Verbun näköinen, hieman boheemi ja persoonallinen, siinä on sopivasti särmää niin kuin neidissäkin. Ollaan tyytyväisiä molemmat lopputulokseen.

”Poster Storen liiketoiminnan liikkeellepaneva voima oli halu luoda paikka täynnä inspiraatiota. Kotisi pitäisi olla keidas, joka antaa sinulle inspiraatiota ja energiaa – haluamme olla auttamassa ihmisiä luomaan juuri näin.”– Oskar Renlund, Perustaja

Kun Poster Storelta kysyttiin kiinnostusta jatkaa viime kesänä alkanutta yhteistyötä olin innolla mukana. Paristakin syystä.

Ensinnäkin olin tyytyväinen edelliseen hyvin toimineeseen yhteistyöhön, sekä julisteiden laatuun ja valikoimaan, sekä nopeaan toimitukseen. Julistevalikoima on todella runsas ja sieltä löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Suosittelen ehdottomasti tutustumaan heidän inspiraatio-osioon, josta löytyy ideoita erilaisiin tiloihin ja tyyleihin suunnitelluista tauluseinistä.

Toisekseen olin jo muutenkin suunnitellut kevään korville Saken ja Verbun huoneiden pientä pintaremonttia-päivitystä. Kumpaankin huoneeseen uudet maalit seinille, sommitella taulut ehkä hieman toisille kohdille kuin, aiemmin sellaista pientä fiksausta, joka kuitenkin antaa uutta ilmettä huoneelle.

Koska ajatuksena oli luoda rauhallinen ja maanläheinen tunnelma huoneeseen päätimme, että taulut tulisivat olemaan tammikehyksissä ja sävymaailma lämmin. Päädyttiin selaamaan ensimmäisenä juurikin kyseinen inspiraatio-osio ja sieltähän se suosikki tunnelma löytyikin vaivattomasti.

Meille päätyi aika lailla tämä tauluseinä, pienin muutoksin.

Huomaatteko muuten, että meille päätyi jälleen yksi kirahvitaulu! Isän ja tyttären sisäpiirivitsi on voimissaan edelleen. On se aika lailla hellyttävää.

Taulujen asettelussa emme halunneet mitään “viivasuoraa” linjaa vaan ennemminkin sillai rennolla kädellä aseteltu kollaasi, joka toimii mielestäni hyvin, tämän huoneen tunnelmaan. Taulujen sijoittelussakin vaan mielikuvitus on rajana, joten kokeilkaa rohkeasti erilaisia ideoita.

Tällainen pieni sisustuspostaus tällä erää, ja jos sinulle heräsi sisustusinspis niin voin vinkata, että Poster Store tarjoaa lukijoilleni nyt-30% alennuksen tilauksesta koodilla souliina30 5.4.2020 asti.

Alennus koskee julisteita, mutta ei Selection julisteita eikä kehyksiä.

Inspiroivia hetkiä teille ja ihanaa loppuviikkoa <3

17 Comments

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *