Lifestyle,  Yleinen

Turhautumista

Naapurin ikkunasta minua tuijottaa pieni ruskea nalle, jolla on tummanruskea nenu ja nappisilmät, söpö kuin mikä ja minä tuijotan sitä takaisin, ihan kuin se siitä jotain välittäisi. Karanteeninalle, siksi niitä kai kutsutaan.

Nallujen ideana on tuoda hyvää mieltä tämän koronaepidemian keskelle, ja piristää varsinkin lapsia, kaunis ajatus ja uskon että lapsista on mukava bongailla nalleja ikkunasta, kun leikkikaverit eivät ole ihan samalla tavalla arjessa kuin ennen. Meillä ei löydy nallea ikkunalta, mutta yksi pöllähtänyt äiti-ihminen kylläkin.

Minusta tuntuu, että mun aivot on ollut yhtä sumua viime päivät ja etten saa mitään aikaiseksi, se on suunnattoman ärsyttävää. Näppis ei laula blogille eikä koulutöille, ei millekään.

On vaan niin kova ikävä läheisiä, niin kuin kaikilla muillakin. Tänään tuntui kurjimmalta, on kolmannen lapsenlapseni syntymäpäivät, ne juhlat juhlittiin sitten WhatsApp puhelun välityksellä, olisin niin paljon mielummin halunnut rutata tuon pienen vintiön syliini ja juhlia hänen vierellään, mutta näillä mennään ei voi minkään. Kaikillahan tilanne on aika lailla sama.

Olen muuten selaillut vanhoja kuvia läppäriltä ja puhelimesta, poistanut tuhansia turhia ja palannut kivojen muistojen äärelle monen monta kertaa. Yhden reissun kuvat latasin jo tänne, postaan niistä huomenna, josko sitten olisi pikkuisen parempi päivä <3 Nyt menen nauttimaan kupin teetä ja yritän keskittyä siihen hiivatin kurssiin, joka ei vaan saa riemunkiljahduksia aikaiseksi.

7 Comments

 • Maarit / Sopusointuja

  Samat tuntemukset täällä lastenlasten suhteen. Isompi heistä kysyi viimeksi kun nähtiin ulkona – välimatkan päästä – että ‘mummi milloin mä saan halata sua’? Pienempi vastasi siihen ässää suhauttamalla ja ärrä ällänä ‘thitten kun kolona on ohi’. Vähän me naurettiin!
  Tsemppiä Souliina sinne ja isot jaksuhalit <3

  • Souliina

   Voi kuinka ihanat nuo lapsenlapset ja niiden toteamukset <3 Ihan paras tuo pikkuisen vastaus, laittoi hymyilyttämään täälläkin 😀

   Ihanaa viikonloppua Maarit, toivottavasti nähtäisiin pian!

 • Maikku

  Vähän samanlaisia tuntemuksia, toivotaan että tämä aika olisi pian ohi ja päästään kohta halailemaan rakkaitamme, niinku ennen vanhaan ♥

  Ihanaa viikonloppua!

 • Kristiina Kortelahti

  Nalleja näkyy siellä täällä ja eilen kävelyreitilläni näin yhdessä ikkunassa niin V A L T A V A N nallen että se näytti jo melkeinpä pelottavalta! Mutta kaikenkaikkiaan ihan kiva ajatus tuo nalleilu. Meilläkin jäi yhden lapsenlapsen synttärit viettämättä. Vietetään sitten kun tämä korona on väistynyt.
  Mukavaa päivän jatkoa sinulle!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *