Lifestyle,  Yleinen

Tuulisia rantoja, käsintehtyjä villapaitoja sekä yksi kaunis talvitakki

Takki saatu

Heissan! Täällä päivät ova soljuneet aika samalla tavalla kuin viime viikot yleensäkin – ja kuukaudet. Pieniä kävelylenkkejä rannalla, patikointi Nuuksion kansallispuistossa. Yksi pieni loma. Kuumaa kaakaota ja hyvää seuraa. Ja niitä koulu- ja työjuttuja, niitä on ollut paljon, ihan hitokseen oikeastaan, mutta nyt todellakin ollaan loppusuoralla, viimeisiä viikkoja viedään tehtävien parissa.

Muutama kurssi on ollut sellainen, että aivot menee solmuun ja suoraan sanottuna tylsyys iskee, senkin vuoksi on pakko ulkoilla, että jaksaa. Niin ja ne toiset kurssit, esimerkiksi Työpsykologia ja psykologia yleisestikin, ne on ollut tosi mielenkiintoisia ja urheilupuolen jutut, ne on olleet sellaisia, jotka saavat innostuneeksi ja pohtimaan asioita monelta eri kantilta ja urheilussa tekemään sellaisiakin lajivalintoja, edes päiväksi, joita ei muuten valitsisi missään tapauksessa, kuten esimerkiksi suunnistus! Ja kyllä lähdin suunnistamaan ja löysin jopa niitä rasteja 🙂 Olen tyytyväinen, että kokeilin sellaista, mitä en normaalisti tee ja huomasin, että pystyn kyllä tähän jos vain haluan.

Mutta se mihin siskoni Elina pystyy on jotain aivan ihanaa, nimittäin tekemään käsillään, jotain näin kaunista kuin tämä villapaita esimerkiksi <3 Elinan neulomuksia voi käydä katsomassa lankamutkalla blogista ja instatililtä. https://lankamutkalla.fi/ Ätimme ja isoäitimme on aina olleet kovia käsityöläisiä ja opettaneet meillekin käsitöiden salat. Itse en valitettavasti voi enää neuloa, mutta onneksi on sisko, joka tekee kaien minkä haluan myös meidän perheelle <3

Niin ja tämä minun takki, tai siis minun ja Verbun, okei Verbun, se on KappAhlin mallistosta ja mielettömän kaunis ja lämpöinen. Se on ollut kovalla käytössä varsinkin hallilla, silloin vielä päästiin pelejä katsomaan, ennenkuin ilmat kylmenivät, sillä halliolot on kyllä kiitettävästi miinuksen puolella ja kun siellä istuu muutaman tunnin, on vaatetuksen oltava todellakin lämpöinen.

Takki on suloinen ja sopii mielestäni hyvin niin teinille, kuin aikuiselle

Nyt toivotan kivat perjantait ja lähden kipittämään töihin.

One Comment

  • Minna+Kristallikimarasta

    Ihania loppusyksyn kuvia ja retkihetkiä:)
    Ihania mummoja ja äitejä, jotka ovat opettaneet käsitöiden mallin. Meillä myös, lähinnä aitin neulomisen alkeet ja siitä sitten itse kompuroiden eteenpäin:)
    Kohta varmaan sinunkin koulutyöt on tehty ja alkaa joululoma! Täällä jo oottelen lomaa ja josko sit tavattas <3

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *