Beauty,  Lifestyle,  Yleinen

Uberwood helli hiuksiasi

Olen viimeiset pari viikkoa pessyt hiukseni Uberwoodin tuotteilla, jotka sain testiin blogiini. Kyseessä on saksalainen hiustenhoitobrändi, jonka hiustenhoitotuotteet ovat 100% luonnonmukaisia ja silikonittomia sekä NaTrue-sertifioituja. Tuotteissa ei ole käytetty synteettisiä hajusteita tai väriaineita eivätkä ne myöskään sisällä mineraaliöljyjä tai mikromuoveja. Tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja eläinkokeille on sanottu ehdoton ei!

Uberwood shampoo

Uberwood saapui suomen markkinoille 2019 ja nyt täytyy tunnustaa, että minulta tämä oli valitettavasti mennyt aiemmin ohi. Mutta olen kiitollinen, että pääsin tutustumaan kyseiseen sarjaan, sillä voin lämmöllä suositella sitä.

Omat hiukseni ovat käsitellyt, sieltä löytyy vaalennusta sekä raidoitusta monta kerrosta, samoin hiusväriä harmaiden peittämiseksi. Muutenkin oma karhea ja hieman luonnonkihara pehkoni, ei välttämättä ole se kiitollisin ja helpoin kaveri, joten oli mielenkiintoista lähteä testaamaan näiden toimivuutta omille kutreille.

Ja kyllähän ne toimivat. Ensimmäiseksi mitä huomasin, niin hiusten pesuväli kasvoi useampaan päivään, mistä olen todella innoissani! Myös hiusten pörröisyys väheni huomattavasti, ja hiuksistani tuli huomattavasti pehmeämmät. Tämä johtuu myös varmasti siitä, että käytän joka pesun yhteydessä sarjan korjaavaa tehohoitoa, jonka anna olla hiuksissa 5-10 minuuttia. Shampoona vuorotellen, joko korjaavaa tai väriä kirkastavaa.

Sakke on ominut itselleen sarjan 2in1 shampoo -suihkugeeli yhdistelmän, joka muuten on näppärä myös treenikassiin.

Olen kyllä ihan supertyytyväinen tähän sarjaan, sen mietoon männyn tuoksuun ja toimivuuteen. Siihen että pakkauksen valmistuksessakin on käytetty mäntyä ja muita havupuita noin 25 %, jonka ansiosta voidaan vähentää muovin valmistuksessa tarvittavan raakaöljyn määrää 40 %. Pakkauksessa sekä näet että tunnet käytetyt puumateriaalit, jotka saadaan kestävästä metsätaloudesta.

Ja hinnatkin ovat kohtuulliset, n 10€ luokkaa. Tuotteita saa monista kampaamoista, ekomyymälöistä, tavarataloista, lifestyle-myymälöistä netistä jne.

Onko sinulle Uberwood tuttu sarja ja jos on niin mitä olet tykännyt?

5 Comments

 • Tiia

  Sä niin kehuit mulle näitä ja samaa mieltä, vitsi miten hyvä sarja, niin päänahalle kuin hiuksille.

  Aurinkoista viikonloppua ?

 • Maarit / Sopusointuja

  Minulla on hiuspohjaa hoitava shampoo ja hiusvesi ja tykkään kovasti. Huomaan, että jatkuva raidoitus ja jälkikäsittelytuotteet järkyttävät hiuspohjaa ja tällä olen saanut sen rauhoittumaan. Iso iso plussa edullisesta hintatasosta!
  Ihanaa sunnuntaita <3

 • Outi

  Olen kuullut näistä, mutta en ole kokeillut. Sinun hiuksesi näyttävät niin upeilta <3
  Ihanaa sunnuntaita sinulle!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *