Lifestyle,  Yleinen

Viikolta

Ihan pieni sunnuntai päivitys täältä moikka! Täällä ei ole tapahtunut oikeasti mitään sen kummempia, ei tänään, eikä menneellä viikolla. Ihan perus juttuja, töitä, kotoilua, siivousta sekä makkarin seinän maalaus ja hieman meidän makuuhuoneen järjestyksen muutosta. Yritän saada tuosta kopperosta jonain päivänä tänne kuvia, sitten kun se on vähän enemmän valmis. Haluaisin sinne vielä yhden pikku kaapin, maalata sen mieleiseksi ja laittaa sinne kaiken kosmetiikan ovien taakse jemmaan. No katsotaan, ehkä jonain päivänä sitten.

Käydessäni ruokakaupassa ostin samalla tulppaaneja muutaman nipun, toisen keittiöön ja toisen olohuoneen pöydälle. Minusta ne olivat vain suunnattoman kauniita ja toivat ehdottomasti energiaa ja iloa päivään. En muuten ole varma mikä tällaisen tulppaani lajin nimi on, jossa on röpelöiset reunat, onko nää niitä papukaijatulppaaneja vai olenko ihan väärässä?

Ai niin muuten oletteko katsoneet sarjaa Modernit miehet? Minä aloitin katsomaan sitä eilen ja täytyy sanoa, että parempaa vatsalihastreeniä ei ole! Nauroin vedet silmissä. Tämä huumori ei toki ain pure, mutta minuun uppoaa kyllä 🙂

Okei ajatukset vähän väsyjä samoin kun minäkin, työviikonloppu takana jne. Nyt toivottelen hyvät yöt ja mukavat illan jatkot. Palataan alkuviikosta!

One Comment

  • Outi

    Olen pari pätkää nähnyt tuosta Modernit miehet sarjasta ja vaikutti kyllä tosi hauskalta!
    Töissä olen minäkin touhottanut, tällä viikolla on onneksi yksi ylimääräinen vapaapäivä, ihanaa saada pitkä viikonloppu!
    Mukavaa viikkoa sinulle ihanuus <3

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *