Fashion,  Lifestyle,  Yleinen

Viikonlopun ajatuksia ja talven suloisin takki

Heissan murut ja leppoisaa viikonloppua! Tiedättekö mitä, minä olen vihdoin lomalla! Tätä hetkeä on jotenkin niin odotettu, viimeisin lomani on ollut joskus viime kesänä, joten väitän että olen lomani ansainnut lomani juuri nyt. Alkuvuosi on nimittäin näyttäytynyt aivan toisenlaisena, jollaiseksi sen kuvittelin.

Se on suoraan sanottuna mennyt aika lailla persiilleen, mutta hei se on elämää. Tiedättekö kun tulee tarpeeksi vastoinkäymisiä, sitä oppii ihan toisella tavalla iloita hyvin pienistäkin asioista, eikä sitä jaksa enää valittaa ja välittää ihan mitättömistä jutuista.

Universumi on näyttänyt mahtinsa oikein tosissaan tän vuoden alun osalta. Turpaan on tullut niin että tukka suoristuu (Ei siis fyysisesti sentään), mutta onneksi tiedän, että tämä on ohimenevää ja vahvana ihmisenä näistä selvitään, mutta kun kaikki skeida tuppaa tunkemaan niskaan samaan aikaan, mikähän siinäkin muuten on? niin oma jaksaminen on ollut ajoittain koetuksella.

Vaikka olen päättänyt, että pitäisin blogini positiivisena ja toivon mukaan myös inspiroivana paikkana, niin haluan kuitenkin olla aito ja tuoda esille enemmän elämääni. Ja niin vaan ne negatiiviset sekä surullisetkin asiat kuuluvat siihen. Kuitenkin aion pitää tietyn yksityisyyden ja varsinkin jos ja kun siihen kuuluu muita ihmisiä, silloin en lähde jokaista solmua avaamaan sen enempää täällä, mutta aion kuitenkin kertoa ja näyttää myös sen kun aina ei vaan mene niin hyvin.

Mutta hei ei nyt kuitenkaan synkistellä sen enempiä. Vaan sananen tästä viikonlopusta, se on ollut hyvä- ainakin tähän asti. Mulla on ollut perhe läsnä ja lapsenlapset, pienintä lukuunottamatta, joka on edelleen sairaalassa, mutta nyt jo hieman parempana. Hän on taistelija.

Niin ja ollaan ulkoiltu ja nautittu sumusta, siitä kun vihdoin saatiin lunta, vähän tosin mutta sekin on parempi kuin ei mitään. Maisemat olivat aika maagiset, kun järven yli laskeutui sankka valkoinen sumu. Oli pakko napata pari kuvaa, mun uudesta takista ja neuleesta tuota maisemaa vasten, olisi ollut upea päästä kuvaamaan meren äärelle, ehkä toisen kerran sitten.

Vielä sananen tuosta takista. Olin etsinyt vastaavanlaista jo hetken aikaa, mutta en tuntunut löytävän just sitä “täydellistä yksilöä” millään, kunnes muutama päivä sitten näin kyseisen takin roikkumassa alerekissä just mun kokoisena 15€ hintaan. Enkä ollut edes etsimässä itselleni mitään, vaan miehelleni syntymäpäivälahjaa. Samalla reissulla löysin Lindexistä tuon neuleen kympillä. Tykkään molemmista ihan mahdottomasti.

Nyt toivotan teille ihan parasta sunnuntaita ja lähden laittamaan pannaritaikinan turpoamaan, sillä pikkuiset tulevat tänäänkin meille päiväksi <3

14 Comments

 • Katja

  Onpa upeita kuvia! Ja takki on niin kaunis, kuten sen kantajansakin. Toivottavasti viikonloppu on sujunut hyvin ja olet saanut lisää energiaa. Välillä on kyllä niin takkuisia aikoja että tekee mieli näyttää keskaria elämälle, mutta sitä se kai on kaikille… 😛 Tsemppiä ja hyvää lomaa!

  • Souliina

   Voi kiitos paljon Katja <3 Ja tuo oli kyllä hyvin sanottu, haluaa näyttää keskaria elämälle, täytyy myöntää että just näin on tehnyt mieli tehdä!
   Viikonloppu meni hyvin ja nyt on uutta puhtia viikkoon.

   Mukavaa tiistaita sinulle!

 • Maarit / Sopusointuja

  Mielestäni onkin ihan hyvä linjaus, ettet jaa kaikkea blogissa. Kaikkien ei tarvitse, ja silti me kaikki tiedetään että jokaisen matkaan kuuluu välillä kuoppaista polkua ja välillä tähdenlentoja 🙂
  Hyvät löydöt olet tehnyt! Teddytakit on niin ihania päällä ja kivannäköisiä. Ja hei ihanaa lomaa sulle <3

  • Souliina

   Juuri näin, kaikkien elämään mahtuu surua ja iloa, mutta jotku asiat on hyvä pitää kuitenkin omanaan 🙂

   Tiedätkö Maarit, mä niin olen ihastellut sitä sinun takkiasi, ja inspiroitunut siitä että oli pakko saada oma 😀
   Ihanaa lomaa sinullekin sinne lämpimään<3

 • Maikku

  Loistolöytö tuo takki, näyttää lämpimältä! Elämä on sekoitus iloa ja surua, toivottavasti kaikki järjestyy niiltä osin kun voi järjestyä♥

 • Outi

  Aivan ihana takki ja neule, miten hienot löydöt. Oot kyllä oikeassa, samaan aikaan tapahtuu aina kaikki paska 🙁
  Toivottavasti pikkuinen jo pian pääsisi kotiin, voimia sinne kaikille ja jaksamista <3

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *