Fashion,  Lifestyle,  Yleinen

Winter

Heissan ja huomenta murut! Kello on kuusi aamulla olen lähdössä ihan justiinsa töihin, mutta ajattelin pikaisesti tulla kirjoittelemaan muutaman rivin ja moikkaamaan.

Vitsi miten ihana talvi me saatiikaan, lunta on tullut useamman päivän ajan tasaiseen tahtiin ja tänne Espooseenkin lunta on tupruttanut monta kymmentä senttiä, minä tykkään, vaikkakin tiet ovat liukkaita ja autonratissa saa olla erityisen tarkkana. Eilen kun lähdin ajelemaan töistä kotia, oli tienpenkalle jäänyt useampikin auto ja kun hain Verbun kavereineen koulusta, ja vein heitä kotiin, oli useammallakin autolla hankaluuksia päästä pientäkin mäkeä ylös, ne jäivät sutimaan paikoilleen, oli yksinkertaisesti vaan liian liukasta.

Mutta maisemat ovat älyttömän kauniita ja muutoinhan tämä lumen ja valontulo on vähintäänkin tervetullutta, kaiken sen pimeyden, pitkän syksyn ja alkutalven keskelle. En oikeastaan malttaisi edes lähteä töihin, vaan mieluiten nappaisin kameran kainaloon ja lähtisin kuvaamaan koko päiväksi, ehkä sitten huomenna, silloin olisi vapaapäivä ja mahdollisuus nauttia ulkoilustakin.

Mitenkäs te nautitteko tästä reippaammasta lumentulosta vai alkaako jo olla liikaa?

Nyt on mentävä putsaamaan auto jotta ehdin aamurapsalle, joten kivaa keskiviikkoa kaikille <3

6 Comments

 • Outi

  Oi mitkä kuvat <3 Vähempikin lumi olisi riittänyt, mutta kyllähän lumen tulo kirkasti päiviä ja lapset ainakin tykkäävät.
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle <3

  • Souliina

   Kiitos ihana Outi <3 Juu kyllähän sitä lunta tuli sitten kunnolla, jäin autolla kiinni hankeen, huh huh.
   Lapset kyllää tykkää ja se on ihan parasta <3
   Ihanaa loppuviikkoa ihanuus <3

 • Sini

  Vau mitkä kuvat! Tää pakkanen on kyllä tosi jees, mutta alkuviikon kamala lumipyry ei taasen ollut niin jees 😀

  • Souliina

   Kiitos Sini! Pakkanen voisi pysytellä siinä -5 asteen tietämillä ni olisi hyvä. Ne on muuten luvanneet, että lunta tulisi lisääkin, täällä on kohta enemmän lunta kuin lapissa 🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *