Fashion,  Lifestyle,  Yleinen

Zaran mekko ja arvonnan voittaja

Tässä mun kotiasu viimepäiviltä. Zaran väljä ja rento mekko, ei ahista eikä purista mistään. Just täydellinen tällaisiin kotoilupäiviin. Ja kotona tässä on viime päivät oltukin. Etäkoulussa ja etätöissä lähes koko pesue, niin kuin moni muukin.

Mun kotoilu alkoi keskiviikkona työputken päätteeksi ja jatkuu ens viikon loppupuolelle. Olen opiskellut nyt virtuaalisesti, mikä on onnistunut oikeastaan todella mutkattomasti, vaikka meitä on ollut täällä kotona kolme samaan aikaan koneilla töitä tekemässä. Se on vaatinut vain pieniä simppeleitä järjestelyjä, lähinnä sitä, että minä muistan olla huutelematta vireisiin huoneisiin, kun muut puhuvat kokouspuheluita 😀

Koska opiskelu on sujunut hyvällä tahdilla, ajattelin vielä suorittaa muutama kurssi pois alta ja samalla tehdä viimeisen näyttösuunnitelman, ensi viikon aikana.

Nyt viikonloppuna aion kuitenkin pitää yhden vapaapäivän töistä ja opinnoista ja keskittyä kotiin ja perheeseen. Pestä ikkunat ja ehdottomasti tuon peilin, joka näyttää siltä, että olisi kerännyt vuosisadan pölyt päällensä.

Oikeastaan haluaisin pestä jo matotkin, mutta vielä on liian kylmä, vaikka aika aurinkoisia päiviä on viikonlopulle luvattukin. Mutta eiköhän noissa ikkunoissa ole ihan tarpeeksi hommaa yhdelle päivälle.

Huomaan, että vaikka koti on ollut minulle aina tärkeä paikka, sen merkitys näinä aikoina korostuu entisestään. Ja varmasti siksikin sitä haluaa tällä hetkellä tehdä kodistaan erityisen mukavan paikan, jossa olla.

Buddha patsas

Vaikka nyt ollaankin kotona lähes 24/7 niin välillä on pakko päästä ihan ulos, saada happea ja nauttia edes pieni hetki luonnosta, sillä luonto on kaunis ja inspiroiva.

Eilen käytiin miehen kanssa kävelemässä ihan vaan tuossa viereisellä rannalla ja nautittiin, kun hetken paistoi kevätaurinko ja saatiin tauko töistä. Jo 15 minuutin ulkoilulla on mieletön vaikutus omaan energiatasoon ja jaksamiseen. Eikä aina tarvitse lähteä edes kotipolkua pidemmälle, jos ei ehdi tai jaksa.

Tällaisia arjen pieniä hetkiä täällä tällä kertaa. Toivottavasti voitte kaikki hyvin <3

Zara harmaa mekko

Ja nyt siihen Coruu arvonna voittajaan. Tällä kertaa arpaonni osui Outille!

Pikku Myy ja omenankukka keltaisena olis niin mun suosikki ❤️❤️❤️
Onnea Outi, otan sinuun yhteyttä!

6 Comments

 • Tiia

  Niin ihana kaunotar ja upeat kiharat ja mekko. En ole kihartanut omia hiuksia viikkoihin tai meikannut, pitäisiköhän ryhdistäytyä. ?

  Tuli sua kova ikävä, pus Souliina. ?

 • Outi

  Jee voitto! Nämähän tuli nyt oikeaan aikaan, kun eilen noita synttäreitäkin tuli vietettyä. Ihanaa, oon tosi pitkään halunnut Pikku Myy korvikset ja nyt saan ne <3
  Kaunista iltaa ja kiitos voitosta <3

 • Maarit / Sopusointuja

  Meilläpä on sama mekko! En vaan itse tarkene sen kanssa vielä edes kotonakaan, mutta kunhan kesäkelit koittavat… Ja hei, onpa sulla siellä ihana mattokin!
  Ihanaista sunnuntaita ja kiva kuulla, että opiskelut luistavat <3

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *